کد خبر: 2636240
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵

وضعیت کنونی آموزش و پرورش کردستان شایسته نیست

گروه اجتماعی: رئیس مجمع نمایندگان کردستان گفت: باید سهم این استان از اعتبارات آموزش و پرورش بیشتر شود تا بتوان گام‌های مثبتی در این زمینه برداشت زیرا وضعیت موجود شایسته کردستان نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محسن بیگلری، رییس مجمع نمایندگان کردستان امروز، ششم دی‌ماه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: طی هشت سال گذشته بسیاری از مدیران گذشته خانه نشین شده و تجربیات آنان مورد استفاده قرار نگرفته است.
وی افزود: باید از توان انسان‌های شایسته و مدیران لایق در آموزش و پرورش استفاده شود و زمینه حضور آنها در این نهاد فراهم باشد.
رییس مجمع نمایندگان کردستان عنوان کرد: مهم‌ترین و حساس‌ترین دستگاه اجرایی استان پس از استانداری، آموزش و پرورش است که اداره کردن آن نیازمند دید و نگاه ویژه‌ای است.
وی سپس به بیان ویژگی‌های اخلاقی و سوابق مدیرکل جدید آموزرش و پرورش کردستان پرداخت و عنوان کرد: قربانی مدیری مدبر، با شخصیت، دلسوز و بدون حاشیه بوده است.
بیگلری خطاب به مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان ذکر کرد: رسالت شما رسالت سنگینی است و مدیرکل آموزش و پرورش یک استان بودن کار کمی نیست پس نیاز است که کمر همت را برای اداره آن محکم‌تر ببندید چنانچه که این صفت در درون شما وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش جای سیاسی عمل کردن نیست، ادامه داد: کردستان در بسیاری از شاخص ها در مقایسه با دیگر نقاط کشور متفاوت و نیازمند توجه ویژه ای است.
نماینده مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه امروزه فضای مجازی، دانش‌آموزان و معلمان را در معرض خطر قرار داده است که نیازمند فرهنگ سازی و دادن آموزش های لازم به دانش آموزان در ارتباط با نحوه استفاده مفید از این فضا می باشد.
وی در ادامه تأکید کرد: باید سهم کردستان از اعتبارات آموزش و پرورش بیشتر شود تا بتوان گام‌های مثبتی در این زمینه برداشت زیرا وضعیت موجود شایسته کردستان نیست.
بیگلری عنوان کرد: میزان قبولی های کنکور در کردستان باید افزایش یابد و کردستان جزء 10 استان برتر کشور در این زمینه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت کنونی کردستان در حوزه آموزش و پرورش نیازمند آسیب شناسی و ریشه یابی است، اظهار کرد: یکی از آسیب های موجود در این زمینه انتقال و جابجایی نادرست نیروهاست که نه تنها در کردستان بلکه در کل کشور نیز به عنوان یک مشکل وجود دارد.
رییس مجمع نمایندگان کردستان ادامه داد: بومی گزینی باید به عنوان اولین اولویت در استخدامی‌ها مورد توجه قرار گیرد و پذیرش تربیت معلم نیز افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهرستان های سقز و بانه دستمزد 1700 نفر به صورت حق التدریسی پرداخت می شود در حالی که در دیگر شهرها مازاد پرداخت وجود دارد.
بیگلری با انتقاد از کلاس‌های 40 نفره و دو نوبته بودن مدارس موجود در کردستان، خاطرنشان کرد: حل مشکلات معلمان حق التدریسی و نهضتی، نوسازی مدارس کردستان و حل مشکل نیروهای خدماتی از جمله مسایلی است که حل آنها نیازمند توجه ویژه ای است.
وی در پایان یادآور شد: انتظار داریم که مسئولان کردستان را با نگاهی ویژه تر ببینند تا وضعیت کنونی این استان بهتر از سال‌های گذشته شود.

captcha