کد خبر: 2640385
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰

توجه به مخاطبان جدید؛ رویکرد رسانه استانی برای نکوداشت حماسه ۸ دی

گروه اجتماعی: مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به برنامه‌ریزی این مرکز برای نکوداشت حماسه ۸ و ۹ دی، گفت: بصیرت، ولایت‌مداری و توجه به مخاطبان جدید، ۳ رویکرد اصلی رسانه استانی درخصوص این حماسه عظیم است.

محسن نصرپور، مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، در آستانه حماسه بزرگ 9 دی، سالروز حماسه‌آفرینی مردم ایران اسلامی برای دفاع از حریم دین و ولایت، فتنه 88  را آزمونی بزرگ برای سنجش بصیرت ملت دانست و اظهار کرد: مردم دشمن‌شناس و زمان‌شناس ایران اسلامی قهرمانان اصلی و برندگان نهایی این آزمون بزرگ بودند، در حالی که برخی از خواص سربلند بیرون نیامدند و در پیشگاه ملت و امام راحل سرافکنده و خوار شدند.

وی در ادامه با اشاره به پیشتازی مردم غیور گیلان در خلق حماسه 8 دی، گفت: این پیشگامی که نشان از عمق بصیرت و ولایت‌مداری مردم شریف گیلان است، قلب رهبر معظم انقلاب را شاد کرد و مدال افتخار بی‌نظیری بر سینه گیلان عزیز آویخت.

نصرپور تاکید کرد: فتنه و فتنه‌گران خط قرمز رسانه ملی است و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن رسانه استانی در این زمینه با کسی تعارف ندارد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به برنامه‌ریزی این مرکز برای نکوداشت حماسه 8 و 9 دی از آمادگی کامل و همه‌جانبه رسانه استانی در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: بصیرت و آگاهی‌بخشی، ولایت‌مداری و توجه به مخاطبان جدید، 3 رویکرد اصلی رسانه استانی درخصوص حماسه عظیم 8 و 9 دی است.

برنامه‌ریزی دقیق و همه‌جانبه برای نکوداشت حماسه بزرگ 8 و 9 دی

نصرپور افزود: تبیین حماسه 8 و 9 دی به عنوان یکی از روزهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و تقویم رسمی کشور، افزایش شناخت و قدرت تحلیل مخاطبان درخصوص مسائل انقلاب اسلامی، افزایش درک سیاسی - جهانی رسانه و هجوم رسانه‌ای جنگ نرم، فتنه‌شناسی، اولویت دادن به مباحث وحدت‌بخش و امیدآفرین، شناخت تهاجم فرهنگی، دشمن‌شناسی، روشنفکری و افزایش بصیرت مخاطبان، ولایت فقیه و تأثیر آن در موفقیت و پیشبرد جامعه دینی، همبستگی اجتماعی و اسلامی و امیدآفرینی نسبت به آینده از موضوعات محوری است که صدا و سیمای مرکز گیلان در این ایام در برنامه‌ریزی‌هایش به آنها توجه خاص خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: معاونت‌های برنامه‌ساز صدا و سیمای مرکز گیلان از مدت‌ها قبل با برنامه‌ریزی دقیق و همه‌جانبه برای نکوداشت حماسه بزرگ 8 و 9 دی آمادگی کامل دارند و از طریق ساختاری مختلف گفتگومحور، گزارشی، نمایشی و تأمینی به این حماسه مهم و سرنوشت‌ساز خواهند پرداخت.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان در پایان با بیان اینکه مشارکت در نشست‌های ستاد بزرگداشت حماسه 8 و 9 دی و عملی کردن مصوبات این نشست‌ها از نکات مورد توجه رسانه استانی است، گفت: مرکز گیلان در این ایام تلاش دارد با بازپخش دیدار خاطره‌ساز مردم غیور گیلان با مقام معظم رهبری در سالروز حماسه 8 دی و نیز پخش آنونس‌ها و تیزرهای حماسی، دعوت از مهمانان کشوری و استانی با هدف تبیین ابعاد حماسه 8 و 9 دی و ریشه‌یابی فتنه 88 در گفتگوی ویژه خبری و دیگر برنامه‌های گفتگومحور، پخش اخبار مربوط به مراسمات مختلفی که با هدف بزرگداشت این روز برگزار می‌شود، پخش فیلم‌های سینمایی و کارهای نمایشی با این موضوع و... برای نکوداشت این حماسه عظیم در رادیو و تلویزیون اقدام کند.

captcha