کد خبر: 2648064
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲
طی سال‌ جاری؛

۱۴ عنوان کتاب در بروجرد رونمایی شده است

گروه اندیشه: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد از رونمایی ۱۴ عنوان کتاب در مرکز اسناد و مفاخر این شهرستان در سال ۹۳ خبر داد.

نادر ارجمندی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از رونمایی 14 عنوان کتاب در سال جاری خبر داد و گفت: این کتاب‌ها در بخش‌های مختلف ادبی، درسی، سرگرمی، علمی، تاریخی، معارف و متفرقه بوده است.

وی با اشاره به این‌که هم‌اکنون حدود 800 جلد کتاب در قالب بیش از 550 عنوان از 203 نویسنده بروجردی در مرکز اسناد و مفاخر شهرستان بروجرد رونمایی شده و نگهداری می‌شود، عنوان کرد: تاکنون بیش از 500 نویسنده در بروجرد شناسایی شده است که مرکز شناسایی اسناد و مفاخر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد آماده دریافت و ثبت کتب و آثار فرهنگی نویسندگان و فرهنگیان بروجردی است.

ارجمندی با بیان این‌که مرکز اسناد و شناسایی مفاخر بروجرد درحال‌حاضر می‌تواند پاسخ‌گوی نیاز محققان در بخش فرهنگی و هنری و بروجرد شناسی باشد، اظهار کرد: توسعه این مرکز نیازمند همکاری هرچه بیشتر شهروندان در جمع‌آوری و تحویل اسناد فرهنگی و تاریخی است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد اذعان کرد: از نویسندگان و پژوهشگران بروجرد در بخش‌های مختلف درخواست داریم که برای معرفی هرچه بیشتر آثار خود و اطلاع‌رسانی بیشتر به شهروندان و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی، یک نسخه از آثار منتشر شده خود را به مرکز اسناد و شناسایی مفاخر شهرستان بروجرد واقع در این اداره ارایه دهند.

وی با بیان این‌که قطعاً کتب زیادی از نویسندگان، پژوهشگران و محققان بروجردی در مراکز مختلف از جمله دانشگاه‌ها به چاپ می‌رسد که ناشناخته مانده و در این دفتر به ثبت نرسیده‌اند، تصریح کرد: نیاز است جهت غنی شدن این مرکز نویسندگان بیشتری شناسایی و معرفی شوند که این امر مستلزم اطلاع‌رسانی بیشتر و همکاری مراکز فرهنگی و دانشگاهی است.

ارجمندی در پایان بیان کرد: مرکز اسناد و مفاخر بروجرد بیش‌از چهار هزار نسخه مدارک فرهنگی و هنری شامل کتاب، عکس، دست‌نوشته، اسلاید و فیلم را در اختیار دارد.

captcha