کد خبر: 2652392
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷
نیکوبرش پاسخ داد:

آیا مادران ما توان علمی تربیت یک نسل منتظر را دارند؟

گروه جامعه: رئیس گروه برنامه‌ریزی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در تشریح این موضوع که آیا اطلاعات مادران ما در خصوص مهدویت به اندازه‌ای است که بتوانند یک نسل منتظر تربیت کنند؟ تصریح کرد: خواسته‌ها و نیازهای مردم بیش از اینها است اما توان ما بیشتر از این نیست.

فرزانه نیکوبرش، رئیس گروه برنامه‌ریزی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که آیا اطلاعات مادران ما در خصوص مهدویت به اندازه‌ای است که بتوانند یک نسل منتظر تربیت کنند؟ گفت: به نظر من در بحث مهدویت به قدر کافی دوره‌های تخصصی برای گروه‌‌های هدف شامل مبلغین، مبلغات و گروه‌های تأثیرگذار مرتبط با مردم برگزار شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، اکنون هم پایگاه‌های تخصصی مهدویت ایجاد شده و هم در حوزه علمیه قم دوره‌های خاصی را به عنوان تربیت اساتید حوزه مهدویت و دوره‌های خاصی برای نیروهای تخصصی مهدویت برگزار می‌‌شود تا این متخصصان در ارتباطاتی که با مردم دارند بتوانند پاسخ‌های تخصصی در این حوزه را ارائه دهند.

باید شناخت اجتماعی در خصوص باورهای قلبی پیدا کنیم
نیکوبرش در ادامه گفت: مهدویت یک باور قلبی و اعتقادی مبتنی بر نبوت و امامت جزو فروع دین ما است، اما باید شناخت اجتماعی در خصوص باورهای قلبی پیدا کنیم؛ به خصوص اینکه شیعه در این زمینه سهم مهمی را دارد و باید بتوانیم این باور قلبی را به صورت آگاهانه، با بصیرت و شناخت درست و زبان روز به فرزندان خودمان منطقل کنیم تا تأثیر داشته باشد.

وی با تأکید بر بیان مسئله مهدویت به زبان روز عنوان کرد: تابه حال در این خصوص کار شده اما این نگاه فرهنگی به اندازه لازم و در حد وسیع انجام نشده است و جای کار کردن باز هم وجود دارد.

رئیس گروه برنامه‌ریزی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی به شرایط عصر حاضر و هجمه‌های علیه مهدویت اشاره و ادامه داد: در وضعیت موجود که جامعه جهانی سعی می‌کند تبرج، خودنمایی، خودمحوری و اومانیسم را مطرح کند، ما باید تلاش کنیم ارزش‌های خودمان را با فضای موجود به بهترین نحو و از هر طریقی بیان کنیم.

وی افزود: فیلم‌های سینمایی آخرالزمانی در حال تیره و تار کردن چهره مهدویت یا غلط نشان دادن آن هستند و بازی‌های متعدد کامپیوتری در این زمینه ساخته می‌شوند؛ این ابزارها بر افکار عمومی تأثیر گذاشته و نقش ما را در ترسیم واقعیت مهم‌تر می‌کند اما ما آنچنان که باید و شاید بر روی این موضوع کار نکرده‌ایم.

نیکوبرش در ادامه اظهار کرد: مهدویت یک باور اعتقادی برای شیعه است که هم تئوریسین‌های غربی و هم عملکرد کشورهای عربی در مقابل اسلام ناب، نشان دهنده برنامه‌ریزی بسیار قوی برای تخریب آن است و ما باید این سؤال را مطرح کنیم که چرا می‌‌خواهند این باور را تخریب کنند؟

در مقابل این همه هجمه باید بسیار کار کرد
وی تصریح کرد: اگر باور مهدویت برای مردم آشکار شود به حدی دل‌ها را به خود جلب می‌کند، که برای معاندان خطرناک خواهد بود. ما در یک جهان متلاطم و پر از هجمه زندگی می‌کنیم که باید دید در شرایط اینچنینی برای مهدویت چه کار کرده‌ایم و چه کار باید بکنیم؛ واقعیت این است که در مقابل این همه هجوم باید بسیار کار کرد.

نیکوبرش در پاسخ به این سؤال که آیا گروه‌های هدف از قبیل مبلغان توانسته‌اند به عامه مردم آموخته‌های خود را منتقل کنند؟ گفت: ما سعی کرده‌ایم مبلغین، مبلغات، مربیان قرآنی و ... را که بیشتر با مردم مرتبط هستند، خوب آموزش داده و بسته‌های علمی مناسبی به آنها ارائه کنیم، اما اینکه مبلغ خوش‌سخن باشد، توانا بوده و با زبان روز بتواند مطالب را منتقل کند به خود مبلغ باز می‌گردد، اما قطعاً مبلغان توانسته‌اند این اطلاعات را منتقل کنند اما در مقابل نیاز روز این اقدامات کم است.

وی در پایان تصریح کرد: خواسته‌ها و نیازهای مردم بیش از اینها است اما توان ما بیشتر از این نیست.

captcha