کد خبر: 2652394
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۷

جمهوری اسلامی نظامی مردم سالار و برگرفته از آموزه‌های دینی است

گروه سیاسی: مسئول دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری کردستان گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظامی مردم سالار و برگرفته از آموزه‌های دینی است که به رهبری امام راحل و حمایت گسترده مردم ایران به پیروزی رسید.

شعبان سپهر، مسئول دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران، نظامی مردم سالار و برگرفته از آموزه‌های دینی است که به رهبری امام راحل و حمایت گسترده مردم ایران به پیروزی رسید.
وی افزود: برای حفظ مردم در صحنه‌های مختلف نظام باید صادقانه، خالصانه و با روحیه جهادی تلاش کنیم تا در خدمت گزاری بی‌منت و صادقانه به مردم موفق باشیم.
سپهر بیان کرد: از اولین روزهای آغازین پیروزی انقلاب، رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی سعی بر آن داشت که مبتنی بر آرا مردم نسبت به طراحی ساختار سیاسی نظام توسط نخبگان جامعه اقدام نماید لذا در همین راستا در کوتاه‌ترین فاصله زمانی رفراندومی برای تعیین نظام برگزار شد که ملت ایران با بیش از 98 درصد آرا، نظام جمهوری اسلامی را انتخاب کردند.
مسئول دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری کردستان عنوان کرد: به دلیل اینکه مبانی فکری امام و مبانی اندیشه سیاسی امام برگرفته از تعالیم اسلامی است جایگاه مردم جایگاهی رفیع در پیروزی انقلاب است.
وی تصریح کرد: معادل همین جایگاه رفیع مردم در افکار امام، جایگاه ایشان نیز به عنوان رهبر انقلاب نزد مردم متعالی شد و در تمام برهه‌های انقلاب، مشی و سیره امام این بود که تمام خدمات و کارهای انجام شده، جهت رضایت ملت ایران باشد.
سپهر ادامه داد: پس از کوچ حضرت امام نیز جانشین خلف و شایسته ایشان توانست با درایت و توانمندی ستودنی در مدت بیش از 25 سال، کشتی انقلاب و نظام را از اتفاقات مختلف و از دریای متلاطم عرصه بین‌المللی و عرصه داخلی پیش ببرد.
وی ذکر کرد: مهم‌ترین چیزی که باعث شد تا جایگاه رهبر نظام در پیشگاه مردم ایران بلند مرتبه باشد آن است که رهبران این نظام سعی و تلاششان بر این بوده که خدمت‌گزاری مناسب برای مردم انجام شود و همیشه بر حق الناس تأکید کرده و حقوق مردم را جزء مبانی دینی کارگزاران نظام اسلامی دانسته‌اند.
وی با اشاره به اینکه مردم در تمام عرصه‌های مختلف انقلاب حامی نظام بوده‌اند، اعلام کرد: پیروزی انقلاب، دفاع مقدس، دوران سازندگی و در حال حاضر در زمان اعمال تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی، مردم مسلمان ایران با اعتقاد و عشق به رهبر در این مسیر هیچ کوتاهی نکرده‌اند و با نثار جان و مال خود و عزیزان شان از این نظام حمایت کرده‌اند.
سپهر اعلام کرد: ما به عنوان کارگزاران نظام وظیفه داریم در این شرایط که تحریم‌های ظالمانه نظام سلطه جهانی برای مردم شریف ایران سختی ایجاد کرده، تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری و اقتصاد مقاومتی تمام سعی و تلاشمان این باشد که توطئه دشمنان را خنثی کرده و در راستای کم کردن مشکلات مردم، با تلاش مضاعف و جهادی بتوانیم خدماتی شایسته و در خور ملت ایران ارائه دهیم.
وی ذکر کرد: ملت ایران به خوبی می‌دانند که نظام سلطه برای وارد کردن فشار بر آنها این تحریم‌ها را اعمال کرده‌اند وگرنه دشمنان خوب می‌دانند که ایران با هرگونه ساخت، توسعه و تکثیر سلاح هسته‌ای مخالف است و این موضوع را رهبری نیز در فتوایی اعلام کردند.
مسئول دفتر امور سیاسی و انتخابات استانداری کردستان خاطرنشان کرد: در 36 سال سپری شده از پیروزی انقلاب، ملت ایران همیشه مشت محکمی بر دهان استکبار زده‌اند.
وی در پایان یادآور شد: برای حفظ مردم در صحنه‌های مختلف نظام باید صادقانه، خالصانه و با روحیه جهادی تلاش کنیم تا در خدمت‌گزاری بی‌منت و صادقانه به مردم موفق باشیم.

captcha