کد خبر: 2657741
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲

اکران«شیار ۱۴۳» در شهرستان‌های استان قزوین

گروه هنر: همزمان با سراسر کشور فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» در شهرستان‌های استان قزوین برای عموم مردم اکران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، همزمان با سراسر کشور فیلم سینمایی «شیار 143» در شهرستان‌های آبیک، بویین‌زهرا، الوند و شهر محمدیه اکران خواهد شد.

طبق برنامه اعلام شده این فیلم سینمایی ارزشمند در شهرستان آبیک به مدت سه روز، از 11 تا 13 دی‌ماه بر روی پرده خواهد رفت.

مردم شهرستان بویین‌زهرا نیز برای دیدن این فیلم که نرگس آبیار آن را کارگردانی کرده می‌توانند در روزهای 14 تا 17 دی‌ماه به محل‌‌های اکران مراجعه کنند.

همچنین در شهرستان البرز و شهر الوند نیز «شیار 143» در روزهای 25 الی 27 دی‌ماه اکران خواهد شد و در شهر محدیه این شهرستان نیز مردم شهر محمدیه می‌توانند در روزهای 28 الی 30 دی‌ماه این فیلم را تماشا کنند.

همچنین این فیلم سینمایی هم‌‎اکنون در شهر قزوین و در سینما بهمن این شهر در حال اکران است.

captcha