کد خبر: 2660007
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴
مهدوی‌راد خبر داد:

اتمام داوری آثار جایزه کتاب سال تا پایان دی‌ماه/ اختتامیه بهمن برگزار می‌شود

گروه ادب: دبیر علمی سی و دومین جایزه کتاب سال از داوری آثار تا پایان دی‌ماه خبر داد و گفت: اختتامیه بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی مهدوی‌راد، دبیر علمی سی‌و‌دومین جایزه کتاب سال، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره این جایزه ادبی گفت: در برخی از گروه‌ها مانند گروه شعر کودک و ترجمه داستان و رمان در حوزه کودک، کار داوری نهایی شده و در بخش دین نیز بخش قابل توجهی از آثار نهایی شده‌اند.

وی با بیان اینکه تا اواخر دی‌ماه داوری تمام بخش‌ها نهایی می‌شود، افزود: کتاب سال برتر، از میان همه آنچه در هر بخشی در این کشور منتشر شده است، مورد بررسی و داوری قرار می‌گیرند و تا نیمه نخست بهمن‌ماه کار اجرایی سی‌و‌دومین دوره جایزه کتاب سال به اتمام می‌رسد.

مهدوی‌راد ادامه داد: امسال برای نخستین بار در جایزه کتاب سال، آثاری که به مرحله نهایی رسیده‌اند اعلام می‌شود که کاندیدای جایزکتاب سال شده‌اند.

وی از برگزاری مراسم اختتامیه جایزه کتاب سال در بهمن‌ماه خبر داد و بیان کرد: این مراسم دهه سوم بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، خبرها حاکی است سی‌و‌دومین جایزه کتاب سال با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

 

captcha