
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه که امروز 10 دی صورت گرفت، در جمع خبرنگاران بر لزوم برطرف کردن موانع این پایانه و مرز شلمچه تاکید کرد.
وی افزود: این پایانه شرایط مناسبی ندارد و با کمبودهای اساسی مواجه است و در ایام اربعین مسافرانی که از اینجا تردد کردند، با مشکلاتی مواجه شدند که بجاست بابت مشکلات موجود در مرزها در ایام اربعین عذرخواهی کرد.
جهانگیری تصریح کرد: توجه به این مسائل، مرز شلمچه یکی از موضوعاتی است که در این سفر به آن خواهیم پرداخت. موضوع بعدی موضوع منطقه آزاد اروند است؛ از آنجا که باتوجه به تصمیم دولت، شهرهای آبادان و خرمشهر منطقه آزاد محسوب شدهاند، نیاز است که ارزیابی انجام دهیم تا ببینیم آثار منطقه آزاد شدن این شهرها بین مردم و منطقه چه بوده است. باید ببینیم مشکلات این شهرها چه هست تا آنها را برطرف کنیم.
معاون اول رییس جمهور عنوان کرد: بنا بر گزارش مسئولان گمرک، تاکنون 900 میلیون دلار از مرز شلمچه صادرات صورت گرفته است. علاوه بر این هر روز شاهد تردد تعداد قابل توجهی مسافر از این مرز هستیم.
وی گفت: مسائل و موضوعات مختلفی در شهرهای آبادان و خرمشهر وجود دارد که امیدواریم در این سفر فرصتی به دست آید تا به این مسایل برسیم.