کد خبر: 2667310
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

نمایندگان ایران امروز در مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان تلاوت می‌کنند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نمایندگان ایران در دو رشته قرائت و حفظ کل قرآن امروز، ۱۲ دی‌ماه در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان تلاوت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از روز گذشته، 11 دی‌ماه با حضور شرکت‌کنندگانی از 47 کشور جهان در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد آغاز شده است امروز، 12 دی‌ماه با ادامه رقابت‌ها در مرحله مقدماتی دو رشته قرائت و حفظ همراه خواهد بود.
براساس قرعه انجام شده، وحید خزائی نماینده جمهوری اسلامی ایران در رشته قرائت امروز قبل از اذان مغرب در مرحله مقدماتی رشته قرائت به اجرای برنامه می‌پردازد.
همچنین، محمدجواد محمدی‌مجد، حافظ کل قرآن کریم و نماینده جمهوری اسلامی ایران در رشته حفظ نیز امروز بعد از اذان مغرب اجرای برنامه خواهد پرداخت.
بنابر این گزارش، رقابت‌های مرحله مقدماتی در رشته قرائت و حفظ پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان تا شنبه، 13 دی‌ماه ادامه خواهد داشت و پس از پایان این رقابت‌ها، رقابت‌های فینال رشته حفظ یکشنبه، 14 دی‌ماه از ساعت 15 تا 17 و رقابت‌های فینال رشته قرائت نیز در همان روز از ساعت 17 تا 19 انجام می‌شود.

captcha