
حجتالاسلام علی رستمی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری انتخابات کانون مداحان در چهار شهر استان خبر داد و اظهار کرد: این انتخابات همزمان با سراسر کشور ۱۲ دی ماه جاری در شهرهای سنندج، کامیاران، بیجار و قروه برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان بیجار ۱۲۵ مداح حضور یافتند و ۵ نفر بهعنوان عضو اصلی و دو نفر بهعنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند، افزود: در شهرستان قروه نیز ۱۶۴ مداح در انتخابات شرکت کردند و هفت نفر اصلی و سه نفر علی البدل انتخاب شدند.
حجتالاسلام رستمی تعداد شرکت کنندگان شهرستان سنندج را ۵۹ مداح و تعداد شرکتکنندگان شهرستان کامیاران را نیز ۴۰ مداح ذکر و بیان کرد: در انتخابات این دو شهرستان نیز پنج نفر بهعنوان اعضای اصلی و دو نفر بهعنوان اعضای علیالبدل انتخاب شدند.
وی همچنین به تشکیل چهار اکیپ بازرسی توسط تبلیغات اسلامی کردستان اشاره و عنوان کرد: در جریان بازرسی این اکیپ ها از شهرستان های یاد شده هیچ موردی از تخلفات نیز گزارش نشد و انتخابات به بهترین شکل ممکن برگزار شد.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان با اعلام اینکه شهاب قمر نماینده اعزامی از سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این انتخابات حضور پیدا کردند، یادآور شد: مرحله انتخابات هیأت رئیسه نیز پس از ارسال به مرکز و تأیید آن انجام خواهد شد.