به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا کارگر، عضو هیئت امنای بیمارستان حضرت عبدالعظیم(ع) ساخت این بیمارستان را واجب دانست و تصریح کرد: به نظر من ایجاد بیمارستان سرطان شهرری مانند نان شب برای مردم است. با توجه به وضعیت سلامت جسمانی که افراد جامعه ما برخوردارند و شرایط شهرهای بزرگ به گونهای است که آلودگیهای محیطی زیادی وجود دارد که به شیوع بیماری سرطان کمک کرده است.
پیشنهادی برای آغاز سریع فعالیتها بر علیه سرطان:
وی در ادامه ساخت این بیمارستان را راهی برای پیشگیری از سرطان دانست و گفت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان بوده است و با ساخت این بیمارستان می توان موضوع پیشگیری را هم مطرح کرد. البته ساخت این بیمارستان چند سالی زمان می برد بنابراین ما پیشنهاد دادیم که ابتدا یک درمانگاه تخصصی سرطان ایجاد شود که بودجه و منابع کمتری می خواهد و می تواند خدمات خوبی را به مردم ارایه کند.
این خیر ادامه داد: قبل از اینکه خیرین یک تشکلی را داشته باشند از صدها سال پیش در کشور ما وقف حرف اول را زده است اما به علت اینکه بعدها سازمان اوقاف با سازمان حج و زیارت یکی شد مسئولین کمتر به امور اوقاف و وقف رسیدگی می کردند؛ اما بعد از اینکه دو سازمان از هم جدا شدند، با تغییر مدیریتهای مختلف این سازمان، تشکل های دیگری نیز در این زمینه کار کردند که موفق تر بودند یکی از دلایل موفقیت ها آنها هم تبلیغات گسترده ای بود که برای کارها و فعالیت های خود می کردند.
او درباره فعالیت های خیرین مدرسه ساز اظهار کرد: قبل از اینکه تشکل مدرسهسازی در سال 77 ثبت شود اوقاف از سال ها قبل وجود داشته است و وقتی که مردم احساس کردند که کمبود فضاهای آموزشی لطمه های زیادی به بچه ها وارد می کند این تشکل فعالیت خود را آغاز کرد و در این زمینه مردم هم همکاری کردند. در حال حاضر هم 37% مدارس را مردم می سازند. در این مورد سازمان اوقاف باید جلساتی برای رفع مشکلات تشکیل می دادند که تصمیماتی برای به روز کردن اقدامات واقفان داشته باشند تا کمک رسانی ها سریع تر و بیشتر شود و مردم هم به سمت وقف گرایش پیدا کنند.
ورود رسانه ها به تبلیغات وقف
کارگری با بیان اینکه رسانه های مختلف به تبلیغات در مورد وقف کردن و واقف بودن بپردازند گفت: برای شناسایی واقفان و شناساندن موضوع وقف به مردم تبلیغات روابط عمومی ها و تدبیر مدیران میتواند بسیار کمک کننده باشد.
نسل دوم و سوم انقلاب با موضوع وقف و واقف بودن آشنا نیستند
او افزود: البته اخیرا آقای محمدزاده، مدیرکل اوقاف تهران که مدیر فهیم و پرتلاشی هستند و همچنین ریاست سازمان اوقاف حجتالاسلام محمدی در این زمینه فعالیت های خوبی را انجام دادند اما هنوز کارهای تبلیغاتی به خوبی انجام نشده است چون در این مورد ما بسیار ضعیف عمل کردیم و نسل دوم و سوم انقلاب اصلا با موضوع وقف و واقف بودن آشنا نیستند. بنابراین باید میان افراد جامعه فرهنگ سازی کرد که افرادی در صد سال پیش مانند آقای فیروزآبادی و ملک وجود داشتند که کارهای ماندگاری انجام دادند؛ در حال حاضر نیز همچنان آثار این وقف این واقفان وجود دارد و هنوز به جامعه آثار ارزشمندی می بخشد.
راهکاری برای جان تازه بخشیدن به وقف
وی در پایان خاطر نشان کرد: باید در این زمینه کارهای تبلیغاتی فراوانی انجام داد و بهتر است که رسانهها و صدا و سیما در این زمینه همکاری داشته باشند؛ از واقفان دعوت کنند تا از آنها تکریم کنند و دیگران هم در این امر جذب شوند. ما از اوقاف تنها اسم آن را به یاد داریم در حالی که از فعالیت ها و کارهای این سازمان بی خبر هستیم. اگر بخواهیم که وقف مجددا جان تازهای بگیرد انرژی زیادی نیاز دارد.