به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، خدابخش مرادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری شامگاه 14 دیماه در جلسه ستاد احیاء امر بهمعروف و نهی از منکر استان اظهار کرد: باید مصادیق معروف و منکر در نظام اداری، اجتماعی و فردی بهدرستی تبیین شود تا بتوان براساس این چارجوب نسبت به اشاعه معروفات و مقابله با منکرات اقدام عملی انجام داد.
وی بر اهمیت، ظرافت و حساسیت وظایف این ستاد در احیای روحیه امر بهمعروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و برخورداری از آگاهی دینی و بینش سیاسی در تعیین مصادیق این واجب الهی را حائز اهمیت دانست.
مرادی تعیین و تشریح محورهای سیاستهای راهبردی امر بهمعروف و نهی از منکر در نظام اسلامی را یکی از تدابیر عالمانه رهبر انقلاب در راستای ترویج معروفات و مقابله با منکرات در جامعه دانست.
وی با اشاره به شناسایی معروفات و منکرات در فضای نظام اداری تصریح کرد: معروفات و منکرات به شکل کارشناسی و عالمانه در نظام اداری شناسایی و در راستای تقویت و زدودن آنها برنامه ریزیهای لازم صورت گرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ترویج و اشاعه فرهنگ مصرف تولیدات داخلی در نظام اداری را یکی از معروفات مهم و اساسی در این حوزه دانست و گفت: استفاده از تولیدات داخلی در نظام اداری به عنوان یک دستور و تکلیف لازمالاجرا در غالب یک بخش نامه به تمام دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
وی از قانونگرایی در نظام اداری بهعنوان یکی از پایههای اصلی سلامت در جامعه یاد کرد و گفت: در راستا تحقق این مهم، همایش «آشنایی با ترویج فرهنگ و ارزش عفاف و حجاب در دستگاههای دولتی» و «قانونگرایی و حقوق شهروندی» با شرکت تمام کارکنان استان برگزار شده است.
مرادی التزام عمومی جامعه به قانون را مستلزم رعایت و تمکین فرد فرد به اصول قانونی در جامعه دانست و گفت: التزام عملی به قانون در جامعه شکل نخواهد گرفت غیر از آنکه تمام فرد فرد جامعه به قانون پایبند باشند چراکه عملکرد فرد فرد ساختار و فرهنگ اصلی جامعه را شکل میدهد.
وی عامل اصلی کشته و مجروح شدن بیش از 10هم استانی و قطعی برق طی روزهای گذشته را ناشی از عدم قانونگرایی و قانونمداری دانست و گفت: متاسفانه عدم رعایت قانون ضایعات فراوانی را طی روزهای گذشته بر استان تحمیل کرده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری بسیاری از نارساییها و مشکلات امروز جامعه را ناشی از عدم رعایت قانون در زندگی فردی و اجتماعی دانست و بیان کرد: قانونمداری معروف بسیار ارزشمندی است که اگر در جامعه به درستی نهادینه شود به یقین بسیاری از دغدغهها و مشکلات از جامعه ریشهکن خواهد شد.
وی با تاکید بر احیای امر بهمعروف و نهی از منکر به معنای واقعی کلمه در جامعه، تحقق این مهم را در گرو واقعنگری و ارائه پیشنهادها و برنامههای عملیاتی به دور از برخورد شعارگونه و غیر سطحی دانست.
به گفته مرادی، هدف از امر بهمعروف و نهی از منکر مبارزه با سلطه ناصالحان و بدان است و ترویج این واجب الهی در جامعه مانع از تسلط آنان خواهد شد و برای این منظور باید با بهره گرفتن از درک و بینش عمیق دینی و سیاسی، منکرات خطرناک، شناسایی شده و به مردم معرفی شود.