کد خبر: 2672105
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹

احیای گفتمان امت واحده اسلامی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

گروه اجتماعی: فرماندار ویژه شهرستان سقز با اشاره به اینکه با توجه به شرایط حاکم بر جهان اسلام، وحدت به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای مسلمانان درآمده است، گفت: احیای گفتمان امت واحده اسلامی می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، علی اکبر ورمقانی، فرماندار ویژه شهرستان سقز امروز، 15 دی ماه در حاشیه برگزاری مراسم جشن میلاد نبی اکرم(ص) که در مسجد جامع سقز برگزار شد، با اشاره به اینکه با توجه به شرایط حاکم بر جهان اسلام، وحدت به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای مسلمانان درآمده است، اظهار کرد: احیای گفتمان امت واحده اسلامی می تواند بسیار راهگشا باشد.
وی افزود: وحدت اسلامی می‌تواند نشان‌دهنده قدرت و شوکت اسلام، توانایی مسلمین، عامل غلبه بر ابرقدرت‌ها و ظالمان و موجب مطرح شدن دیدگاه‌های اسلامی شود.
ورمقانی وحدت اسلامی را ایجاد نوعی یگانگی و همگونی بین منافع و اهداف کسانی که دارای خدای واحد، پیامبری بنام محمد(ص) و کتابی واحد بنام قرآن کریم با هدف مشترک سعادت بشری و رسیدن به قرب الهی هستند، برشمرد.
وی از 12 ربیع‌الاول سالروز ولادت حضرت محمد (ص) به روایت اهل سنت، جشن بزرگ مولودی‌خوانی در سقز به عنوان آغاز برنامه‌های هفته وحدت شروع و برنامه‌ریزی برگزاری برنامه‌های ویژه  توسط مردم و هیأت امنای مساجد شهر سقز و مناطق حاشیه‌ای هم در طول هفته وحدت و ماه ربیع‌الاول صورت گرفته است.
فرماندار ویژه شهرستان سقز برگزاری جشن میلاد پیامبر اعظم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، برگزاری  ویژه برنامه های هفته وحدت در مدارس از جمله محفل انسی با قرآن و مولودی خوانی را از جمله برنامه هایی برشمرد که در هفته وحدت در سقز برگزار خواهد شد.
وی برگزاری مراسم تجلیل از 160 نفر دانش آموزان برگزیده مسابقات قرآن کریم، تجلیل از واقفان، پیشکسوت و فعالان و مربیان حوزه قرآنی، امامان جماعت مساجد، هیأت امنا و پیش خدمت مسجد، برگزاری مراسم مولودی‌خوانی ویژه ورزشکاران و خانواده آنان و برگزاری برنامه مولودی‌خوانی ویژه بانوان در سالن ورزشی هزار نفره حجاب را از دیگر برنامه‌های برشمرد.

captcha