
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از سمنان،علی اصغر مجد، فرماندار شهرستان دامغان ظهرروز گذشته، 14 دی در نخستین جلسه هماهنگی و برنامه ریزی ایام الله دهه مبارک فجر شهرستان دامغان از تشکیل ۱۶ کمیته فرعی در شهرستان خبر داد و گفت: این کمیته ها شامل مراسمات، مساجد و تشکل ها، زنان و خانواده، فرهنگیان و دانش آموزان، اصناف و بازاریان، بسیج، فرهنگی و هنری، ارتباطات و اطلاع رسانی، ایثارگران، کودک و نوجوان، کارگری، ورزشی و جوانان، روستایی و عشایری، فضاسازی و زیباسازی شهری است که دستگاه های اجرایی باید با این کمیته ها همکاری کنند.
به گفته وی؛ با گذشت ۳۶ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران امروز به یاری خداوند سبحان شاهدیم که این شجره طیبه در مقابل همه حوادث مصونیت دارد و ملت ایران به استقلال، آزادی و ایجاد حاکمیت دینی و اسلامی دست پیدا کردند.
رئیس ستاد دهه مبارک فجر شهرستان دامغان با بیان اینکه دشمنان انقلاب همواره با سناریوهای مختلف برای براندازی این انقلاب از هیچ تلاشی فروگذار نبوده اند، یاداور شد: ولی به برکت خون پاک هزاران شهید و هوشیاری و آگاهی ملت ایران تمام این توطئه ها ناکام مانده است.
به گفته وی؛ ترور شخصیت های ممتاز انقلاب، تحریم ها، ایجاد و راه اندازی جنگ هشت ساله علیه ایران و جنگ نرم نمونه ای بارز از توطئه های دشمنان داخلی و خارجی ایران بود که یک به یک خنثی شد و ملت ایران سربلند از این امتحانات بیرون آمد.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران وامدار هیچ قدرتی نیست متذکر شد: امروز به اعتراف خود دشمنان با همه فشارها و تهدیداتی که علیه ایران انجام دادند جمهوری اسلامی ایران حرف اول را در منطقه می زند و به عنوان یک کشور قدرتمند مطرح است و به برکت جانفشانی ها و ایثارگری های شهدا توانسته است به بر عزت و اقتدار خود بی افزاید.
نماینده عالی دولت در شهرستان دامغان ادامه داد: دهه مبارک فجر فرصتی برای تدوین و انتقال پیام و دستاوردهای انقلاب، ایجاد روحیه امید و خودباوری در بین مردم به ویژه نسل جوان است.
مجد با اشاره به برگزاری اجلاسیه سرداران و ۶۱۴ شهید شهرستان دامغان در بهمن ماه امسال یاداور شد: این امر با ایام دهه فجر متقارن شده است و باید تلاش شود این رویداد بزرگ فرهنگی پررنگ برگزار شود.