کد خبر: 2676577
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳

برپایی «صبحگاه مهدوی» در پایگاه‌های سپاه اراک

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه اراک از برگزاری صبحگاه مهدی در مقرهای بسیج و سپاه شهرستان اراک خبر داد.

قاسم فراهانی، مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه اراک در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اظهار کرد: برنامه‌های این نهاد از نهم ربیع‌الاول، آغاز امامت حضرت مهدی(عج) آغاز شده و تا جمعه، 19 دی مصادف با سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) و فرزند ایشان امام جعفر صادق(ع) ادامه دارد.

وی افزود: تمامی برنامه‌های سپاه و بسیج در راستای شناخت هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان با اندیشه‌های مهدویت و تفکرات اسلامی بوده است.

فراهانی ضمن اشاره به ترویج فرهنگ مهدویت و ولایت، اضافه کرد: برگزاری صبحگاه مهدوی، فضاسازی مناسب هفته وحدت در مقرهای بسیج و سپاه، برگزاری مراسم جشن و سرور در حوزه‌ها و پایگاه‌ها، مراسم وحدت بین نماز در حوزه‌ها و از جمله اقدامات در هفته وحدت است.

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه ناحیه اراک در پایان برگزاری مسابقات وحدت بین کارکنان و خانواده‌های آنان را از دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد و یادآور شد: به منظور آشنایی بسیجیان و فعالان حوزه‌های مقاومت برپایی حلقه‌های معرفت با رویکرد وحدت در دستور کار قرار دارد.

captcha