کد خبر: 2677764
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹
معاون پرورشی آموزش و پرورش ابهر:

افراطی‌گری در دین، جبهه دشمن را تقویت می‌کند

گروه اندیشه: به طور قطع افراطی‎گری‎ها نتیجه‎ای جز آب در آسیاب دشمن ریختن نداشته و زمینه بهره‌برداری دشمنان را از این موارد فراهم می‌آورد.

کریم مسگر‌جماعت، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، درخصوص نقش آموزش و پرورش در تبیین مسائل اعتقادی همچون وحدت شیعه و سنی در بین دانش‎آموزان، اظهار کرد: تأکید این دستگاه فرهنگی در این حوزه، دوری از مسائل تفرقه‎انگیز و تأکید بر وجوه مشترک است تا بدین وسیله وحدت میان شیعه و سنی از همان کودکی در ذهن دانش‎آموزان نهادینه شود.
وی ادامه داد: با توجه به این‌که بسیاری از دانش‎آموزان پس از فراغت از تحصیل در مدارس به دانشگاه راه نمی‎یابند، لزوم فرهنگ‎سازی توسط آموزش و پرورش درخصوص مباحث مختلف اعتقادی از اهمیت بسزایی برخوردار است که در این میان با توجه به اتفاقاتی که در منطقه در حال وقوع است، تبیین لزوم وحدت میان شیعه و سنی در بین دانش‎آموزان بیش از پیش لازم و ضروری است.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ابهر تصریح کرد: به طور قطع افراطی‎گری‎ها نتیجه‎ای جز آب در آسیاب دشمن ریختن نداشته و زمینه بهره‌برداری دشمنان را از این مباحث فراهم می‌آورد.
مسگر‌جماعت خاطرنشان کرد: باید سعی کنیم تا با تبیین مباحث اعتقادی در میان دانش‎آموزان به آنان بیاموزیم که باید حقوق یکدیگر را رعایت کنند و فرقی نمی‎کند که فرد مقابل شیعه و یا سنی باشد بلکه مهم آن است که قبله و کتاب آسمانی یکی بوده و همه باید در برابر دشمنان یکپارچه و متحد باشیم.
وی در پایان، مسابقه «دل نوشته‌ای به رسول‌الله(ص)»، و اهدای جوایز به افرادی که نام آنان محمد، جعفر و صادق است را از جمله برنامه‎هایی است که در هفته وحدت برگزار می‌شود.

captcha