کد خبر: 2684231
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰
حجت‌الاسلام چراغی‌پور بیان کرد:

وحدت؛ عامل شکل‌گیری انقلاب اسلامی/ دشمن در صدد تزلزل وحدت ملت است

گروه سیاسی: سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام با بیان اینکه دشمن همواره در تلاش بوده تا وحدت این ملت را متزلزل کند، گفت: وحدت بین ملت یکی از ابزارها و عناصر مهم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام، حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی این استان امروز، 17 دی‌ماه در نشست اعضای کمیته مراسم ستاد دهه فجر، اظهار کرد: دین، مردم و روحانیت ارکان نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی را تشکیل داد و به ثمر نشست.
وی اثرگذاری بر جهان را از ویژگی‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: این ارکان در سال 57 توانستند حماسه‌ای بیافرینند که شرقی‌ترین تا غربی‌ترین سرزمین‌ها را متأثر کند.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور افزود: دشمنان نظام اسلامی در طول سال‌های گذشته همواره در صدد جدایی بین مردم و حکومت اسلامی بودند، چرا که دین اسلام پایه موفقیت ایران در تشکیل انقلاب اسلامی است.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام وحدت بین ملت را یکی از ابزارها و عناصر مهم در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت: دشمن همواره در تلاش بوده تا وحدت این ملت را متزلزل کند.
وی برگزاری باشکوه راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن را نماد وفاداری ملت به انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: مردم همواره در آیین‌های دهه فجر حضوری فعال دارند و همه ساله در راهپیمایی 22 بهمن با حضور گسترده خود چشم جهانیان را خیره کرده‌اند.
یادآور می‌شود، ستاد دهه فجر استان ایلام با تشکیل 10 ستاد در سطح شهرستان‌ها و 21 کمیته تخصصی کار برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری مراسم سی و ششیمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را آغاز کرده است.

captcha