کد خبر: 2690646
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰
ویژه مدارس تحت پوشش؛

اولین دوره مسابقات قرآن مؤسسه ‌حافظان وحی خوزستان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین دوره مسابقات قرآن مؤسسه ‌حافظان وحی خوزستان با شرکت بیش از ۹۰ کودک و نونهال ۴-۸ ساله در اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اولین دوره مسابقات قرآن مؤسسه قرآنی حافظان وحی خوزستان پنج‌شنبه، 18 دی برای مدارس تحت پوشش خود؛ دبستان دخترانه بهشت قرآن و دبستان پسرانه بهشت صابرین در اهواز برگزار شد. برگزاری این مسابقات با هدف به نمایش گذاشتن توانایی کودکان و نونهالان برای خود و خانواده‌ها و تقویت انگیزه آنان انجام شده است.

این مسابقات در سه مرحله کلاسی، مدرسه​ای و بین مدارس برگزار شد که مرحله نهایی این مسابقات قرآنی با شرکت بیش از 90 متسابق از دانش‌آموزان دبستان دخترانه بهشت قرآن و همچنین دانش​آموزان دبستان پسرانه بهشت صابرین برگزار شد.

رشته​های مورد آزمون در این مسابقه برای کودکان پیش‌دبستانی 1(مقطع 4 سال) حفظ ده سوره جزء 30، برای پیش​دبستانی 2 حفظ موضوعی جزء 1، برای دانش‌آموزان کلاس اول حفظ جزء 1 تا 8  و برای گروه آفتابگردان جزء 1 تا 10 را بود. گروه آفتابگردان دانش‌آموزانی هستند که دوره پیش​دبستانی خود را در مدرسه بهشت قرآن و بهشت صابرین گذرانده​اند و کلاس اول و دوم خود را در مدارس دیگر تحصیل می​کنند.

گفتنی است؛ این مسابقه با حضور والدین کودکان و نونهالان شرکت​‌کننده در حسینیه فاطمه‌الزهرا(س) کوی سعدی اهواز برگزار شد.

captcha