کد خبر: 2690816
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳

موفقیت قرآن‌آموزان مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در مسابقات اوقاف

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: قرآن‌آموزان مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان با حضور در مرحله استانی سی‌وهفتمین مسابقات سراسری قرآن اوقاف سه رتبه برتر را دریافت کردند.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده، مدیر مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: مرحله استانی سی‌و‌هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه با داوری محمد‌رضا ستوده‌نیا، رضا سعادت‌نیا، غلامرضا شاه‌میوه و مسعود عنایتی‌مقدم در امامزاده سیدمحمد(ع) اصفهان برگزار شد.

مدیرعامل موسسه امیرالمومنین(ع) کاشان در ادامه گفت: پیش از این قرآن‌آموزان این موسسه با حضور در مرحله شهرستانی سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف کاشان و آران و بیدگل،21 رتبه برتر را در دو بخش شکوفه‌ها و بزرگسالان کسب نموده بودند.

وی تصریح کرد: قرآن‌آموزان این موسسه که با توجه به منطقه سکونت‌شان در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در رشته‌های مختلف حفظ، قرائت، ترتیل، فرازخوانی و اذان شرکت کرده بودند؛ حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

مدیر موسسه امیرالمومنین(ع) تاریخچه‌ای را از فعالیت‌های خود بیان کرد و گفت: مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت امیرالمؤمنین علیه السلام کاشان، مجری طرح تخصصی حفظ، ترجمه و تفسیر قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجّادیه، فعالیت خود را از سال 1382 شروع که تاکنون مفتخر به تربیت37 حافظ کل نهج البلاغه برای نخستین بار در جهان تشیع و کسب بیش از 40 مقام برتر کشوری در مسابقات سراسری نهج البلاغه شده است.

وی ادامه داد: شعار «کاشان شهر نهج‌البلاغه» و انتخاب این موسسه به عنوان «موسسه برگزیده و برتر کشور» در حوزه آموزش نهج البلاغه در دومین آیین تکریم از خادمان نهج البلاغه گواه بر این عملکرد است.

گفتنی است، همچنین این موسسه موفق به تربیت بیش از 500 حافظ قسمت‌هایی از قرآن و نهج‌البلاغه، تحت پوشش قرار دادن بیش از 2000 عضو قرآنی و اجرای بیش از 20 نوع فعالیت متنوع قرآن، عترت و نهج البلاغه شده است.

captcha