کد خبر: 2694094
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۳
در قالب هزار جلسه؛

۲۵ هزار مددجوی کمیته امداد لرستان در طرح فلاح شرکت کردند

گروه اندیشه: طی ۹ ماهه گذشته از سال‌ جاری بیش از یک‌هزار جلسه در قالب طرح فلاح در شهرها و روستاهای لرستان برگزار شده و ۲۵ هزار و ۴۷۵ نفر از مددجویان به‌صورت شبکه‌ای و انفرادی در این طرح شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ولی‌الله منتظری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان روز شنبه، 20 دی‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: طرح فلاح به‌منظور ایجاد یک شبکه اجتماعی ـ تبلیغی مبتنی بر رویکرد معنوی در محلات و منازل مددجویان با هدف تقویت و تعمیق باورهای دینی و اصلاح سبک زندگی با استفاده از حضور کارشناسان و روحانیون در قالب جلسات خانگی به‌‎صورت ادواری برگزار می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای برنامه طرح نظام جامع آموزش خانواده و ارتقای سطح معنوی  و دینی خانواده‌های امداد از ابتدای سال‌ جاری تاکنون در مناسبت‌های مختلف دینی، مذهبی و ملی یک‌هزار جلسه در قالب طرح فلاح با حضور 25 هزار و 475 نفر از مددجویان به‌صورت شبکه‌ای و انفرادی اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان لرستان تصریح کرد: عمده مباحث مطرح شده در این جلسات احکام، پاسخ‌گویی به مسائل و شبهات دینی، اقامه روضه و ... است.

وی اظهار کرد: از این تعداد 365 مددجوی شهری، 398 مددجوی روستایی و مابقی به‌صورت انفرادی از مزایای این طرح بهره‌مند شده‌اند.

captcha