کد خبر: 2696379
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱
رئیس ستاد دهه فجر استان مرکزی بیان کرد:

دهه فجر؛ فرصتی برای بازشناسی انقلاب اسلامی

گروه سیاسی: حجت‌‌الاسلام هاشمی با اشاره به اینکه در ایام الله دهه فجر وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با انقلاب‌های دیگر باید بازشناسایی شوند،افزود: برنامه‌های جشن پیروزی انقلاب اسلامی باید با حضور گسترده مردم و در پایگاه اصلی خود برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام عباس هاشمی، رئیس ستاد دهه فجر استان مرکزی امروز، 21 دی در نشست کمیته اطلاع رسانی دهه فجر که با حضور دستگاه‌های عضو کمیته در سالن جلسات صداو سیمای استان برگزار شد، گفت: برنامه‌های جشن پیروزی انقلاب اسلامی باید با حضور گسترده مردم و در پایگاه اصلی خود برگزار شود.

وی افزود: آگاهی‌بخشی درباره ضرورت‌ها، شناسایی آسیب‌ها، تهدیدها، توطئه‌های دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی از اهداف مهم ایام الله دهه فجر است.

هاشمی ادامه داد: دشمنان با توجه به شرایط حساس امروز منطقه و بیداری اسلامی به دنبال این هستند که مانع از شرکت مردم در راهپیمایی و انتخابات شده‌ تا از این طریق انتقام خود را از انقلاب بگیرند که می‌طلبد مردم با شرکت در راهپیمایی و انتخابات نقشه دشمنان را نقش بر آب کنند.

وی عنوان کرد: در ایام الله دهه فجر وجه تمایز انقلاب اسلامی ایران با انقلاب‌های دیگر باید بازشناسایی شوند.

رئیس ستاد دهه فجر استان در پایان، اظهار کرد: حضور هرچه بیشتر مردم در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مشت محکومی بر دهان دشمنان خواهد بود.

یادآور می‌شود؛ در ادامه این مراسم هر یک از نمایندگان عضو کمیته اطلاع رسانی دهه فجر به بیان برنامه های دستگاه های محل خدمت خود در دهه فجر پرداختند.

captcha