کد خبر: 2696497
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۵

برگزاری برنامه عصر قرآنی «تلاوت و تدبر» ویژه دهه فجر

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان با اشاره به برنامه های اجرایی این اداره در دهه فجر امسال گفت: در این ایام برنامه عصر قرآنی «تلاوت و تدبر» ویژه دهه فجر در جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اعظم شریفیان، سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد کردستان امروز، 21 دی ماه در اولین نشست کمیته قرآنی ستاد دهه فجر استان با اشاره به برنامه‌های اجرایی این اداره در دهه فجر امسال اظهار کرد: در این ایام برنامه عصر قرآنی «تلاوت و تدبر» ویژه دهه فجر در جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
وی افزود: در این راستا یکی از سوره‌های قرآن که در مورد طاغوت‌ستیزی بوده انتخاب می‌شود و با حضور یکی از مفسران قرآنی به تفسیر در می‌آید.
شریفیان عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به واسطه خبرگزاری بین‌المللی قرآن همواره در زمینه اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم از برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی استان گام‌های مؤثری برداشته است.
وی بیان کرد: در این راستا و براساس اهداف خود کار اطلاع‌رسانی و انعکاس مطلوب برنامه‌های قرآنی این کمیته را به نحو احسن انجام خواهد داد.
شریفیان با اشاره به برنامه مشترک این کمیته اعلام کرد: در این برنامه مشترک ما باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا برنامه‌های متنوع و جوان پسندی را برگزار کنیم و این برنامه متفاوت‌تر و ویژه‌تر از سایر برنامه‌ها برگزار شود.
اعتبارات قرآنی کم و محدود است
ثریا مهتابی، نماینده کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در ادامه این جلسه گفت: این نهاد انقلابی برنامه های مختلف قرآنی در طول سال برگزار می کند.
وی افزود: کانون‌های فرهنگی، تربیتی ولایت برنامه‌های قرآنی مختلفی را در دهه فجر برگزار می‌کنند.
مهتابی بیان کرد: متأسفانه یک مورد خاص و ویژه که هیچگاه به آن دقت نمی‌کنیم این است که برای قرآن اعتبارات بسیار کم و محدود است و جوابگوی هیچ یک از نیازهای ما نیست.
وی یادآور شد: کمبود اعتبارات قرآنی دست ما را در انجام برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی بسته است که باید به آن بیشتر اهمیت داده شود.

captcha