کد خبر: 2698532
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸

تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی در پیشوا

کانون خبرنگاران نبأ/ امیر ایزدی شکیب: به منظور توسعه فعالیت‌های قرآنی و ایجاد وحدت رویه بین نهادهای فرهنگی و قرآنی، شورای توسعه فرهنگ قرآنی شهرستان پیشوا به ریاست امام‌جمعه این شهرستان تشکیل می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به‌منظور توسعه فعالیت‌های قرآنی و ایجاد وحدت رویه و انسجام بیشتر بین نهادهای فرهنگی و قرآنی و همچنین همسویی و همگرایی فعالیت‌های قرآنی شهرستان پیشوا، شورای توسعه فرهنگ قرآنی به ریاست امام‌جمعه این شهرستان حجت‌الاسلام والمسلمین رحمتی‌نیا تشکیل می‌شود.

از اعضای این شورای قرآنی می‌توان به فرماندار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌های شهرستان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه و برخی مدیران فعال مؤسسات و خانه‌های قرآن در زمینه انجام امور قرآنی می‌توان نام برد.

این شورا قرار است برنامه‌هایی همچون راهکارهای توسعه فعالیت‌های قرآنی، استفاده بهینه از بودجه‌های قرآنی نهادهای عضو، فعال کردن دارالقرآن‌هایی به منظور ارائه خدمات قرآنی به اقشار مختلف، برگزاری مسابقات و محافل و همچنین برنامه‌ریزی برنامه‌های قرآنی دهه فجر را در دستور کار خود قرار دهد.

captcha