کد خبر: 2705094
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۲
در اقدامی تعجب برانگیز؛

دوازدهمین نمایشگاه قرآن استان قزوین برگزار نمی‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول انجمن قرآن و نهج‌البلاغه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: با توجه به شرایط موجود برگزاری دوازدهمین دوره نمایشگاه قرآن استان بعید است.

محمدحسین سلیمانی، مسئول انجمن قرآن و نهج‌البلاغه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با اشاره به فرارسیدن دهه مبارک فجر، اظهار کرد: باتوجه به مشکلات موجود و عدم تأمین منابع مالی، برگزاری نمایشگاه قرآن در استان قزوین بعید به نظر می‌رسد.

وی با بیان اینکه تأمین اعتبار برای برگزاری این نمایشگاه باید از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت بگیرد، افزود: تلاش مدیرکل بر مبنای تأمین اعتبار بوده اما تا به امروز این اقدام انجام نشده و بعید هم به نظر می‌رسد که شاهد برگزاری نمایشگاه باشیم.

سلیمانی با اشاره به اینکه برپایی این نمایشگاه برای استان قزوین و مخصوصاً جامعه قرآنی بسیار نافع، لازم و ارزشمند است، تأکید کرد: عدم برپایی آن خلأ بسیار بزرگی برای استان محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: علت عدم تأمین اعتبار لازم برای برپایی این نمایشگاه را نمی‌دانم.

این در حالی است که نمایشگاه قرآن در استان قزوین در دو سال گذشته به جای ماه مبارک رمضان در دهه مبارک فجر برگزار می‌شود.

محمد حسین شفیعی‌ها، مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی قزوین در تیرماه امسال در مصاحبه‌ای با ایکنا همزمانی این نمایشگاه با نمایشگاه بین‌المللی قرآن تهران در ماه رمضان را دلیل عمده تغییر زمان نمایشگاه از ماه رمضان به دهه فجر اعلام کرده بود و معتقد بود که نمایشگاه قرآن در فضای بیرون از ماه قرآن بر قرآنی شدن جامعه اثر خواهد گذاشت.

وی بیان اینکه طی دو سال گذشته نمایشگاه قرآن را به دلایل مختلفی از ماه رمضان به دهه فجر منتقل کردیم، گفته‌بود: همزمانی نمایشگاه بین‌المللی قرآن تهران با نمایشگاه‌های استانی مشکلاتی مانند تأمین اقلام اولیه را در استان قزوین ایجاد کرده بود.

شفیعی‌ها اظهار کرده بود: برای ایجاد غنای کافی در نمایشگاه قرآن تصمیم بر این شده تا نمایشگاه قرآن در دهه فجر برگزار شود.  در آن زمانه برداشت‌های منفی از مناسب نبودن زمان نمایشگاه قرآن را برداشت‌هایی بدون تحلیل میدانی دانسته بود و معتقد بود: فضای ماه رمضان به اندازه کافی قرآنی است و اگر ما بتوانیم فضای قرآن را در ماه‌های دیگر پراکنده کنیم، هنر کرده‌ایم.

یادآوری می‌شود که با این اوصاف گویا قرار نیست استان قزوین دهه فجر امسال نیز شاهد برپایی نمایشگاه قرآن باشد. نمایشگاهی که فرصتی برای حضور بیشتر موسسات و فعالان قرآنی استان در صحنه جامعه محسوب می‌شود.

captcha