کد خبر: 2705151
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹

تأسیس مرکز آموزشی ـ پژوهشی علوم اسلامی کوثر در دزفول

گروه اندیشه: مرکز آموزشی ـ پژوهشی علوم اسلامی کوثر به‌مناسبت دهه فجر در شهرستان دزفول افتتاح می​شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمدعلی قاضی دزفولی، امام جمعه شهرستان دزفول و مؤسس مرکز آموزشی ـ پژوهشی علوم اسلامی کوثر شهرستان دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، هدف از افتتاح این مرکز را ارتقا سطح فرهنگ دینی و آموزه‌های دینی در میان بانوان شهرستان دزفول عنوان کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه این مرکز تا پایان دی برای ترم بهمن پذیرش دارد، گفت: تاکنون 50 نفر به منظور تحصیل در این مرکز ثبت‌نام کرده‌اند.

قاضی دزفولی با بیان اینکه این مرکز در دو سطح تحصیلی آموزش‌های خود را ارائه خواهد داد، افزود: دوره عمومی در 4 ترم برگزار خواهد شد و افرادی که موفق به گذراندن دوره عمومی شدند به دوره تخصصی وارد می‌شوند.

مؤسس مرکز آموزشی ـ پژوهشی علوم اسلامی کوثر دزفول در ادامه گفت: در دوره عمومی مباحثی همچون تفسیر قرآن، اخلاق، احکام،‌ تاریخ، کلام و مباحث سیاسی روز آموزش داده خواهد شد و در دوره تخصصی افراد براساس علاقه و توانمندی در رشته‌های فن خطابه، زمینه‌های پژوهشی علوم اسلامی، دین‌پژوهی و مداحی اهل‌بیت(ع) به تحصیل می‌پردازند.

وی شرایط لازم جهت نام​نویسی بانوان متقاضی را داشتن حداقل مدرک سیکل و سن بالای 18 سال عنوان کرد و افزود: این مرکز به صورت پاره‌وقت به فعالیت خواهد پرداخت. همچنین از نکات جالب توجه این مرکز فراهم شدن امکان تحصیل برای بانوان سنین بالا است که امکان ورود به حوزه و دانشگاه را ندارند.

captcha