به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، بزرگداشت روز بسیج رسانه و یادبود شهید غلامرضا رهبر و شهید شاخص احمد رستگار، ظهر امروز، 23 دیماه با حضور محمدحسین صفارهرندی، معاون فرهنگی سپاه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، حجتالاسلام و المسلمین دعایی، مدیرمسئول روزنامه کیهان، عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و برخی از نمایندگان مجلس و خانواده شهدای رسانه برگزار شد.
صفارهرندی در این برنامه عنوان کرد: شکلگیری بسیج در زمانی که دشمن متجاوز که تاب پذیرش موجودیت نظام جمهوری اسلامی را نداشت بر حسب ضرورت بود تا به دفاع از کشور بپردازد.
وی با اشاره به ستمهایی که ملت ایران در طول دوران ستمشاهی دچار شد، گفت: امام فرمود ملتی که 20 میلیون نفر جوان دارد، باید 20 میلیون بسیجی و تفنگدار نیز داشته باشد. بسیج برآمده از آحاد مردم بود که هر کدام در شغلی مشغول به فعالیت بودند.
صفارهرندی با بیان اینکه افراد در هر حرفهای که بودند به بسیج پیوستند، بیآنکه وجهه پیشین آنها باعث ایجاد تمایز میان آنها و دیگر بسیجیان شود، اظهار کرد: آنان دغدغه حفظ نظام و خدمت به کشور را در عین عهد با خداوند متعال داشتند که پای کلمه حق بایستند و بر ظالم بشورند و حق را یاری کنند و این سیره بسیجیان بود.
زمزمههای اعتراض
وی با بیان اینکه این افراد بعد از جنگ به سراغ کارهایی رفتند که به آن مشغول بودند، افزود: این افراد در عین حال رنگی را که از دفاع مقدس پذیرفته بودند از دست ندادند و نمیتوانستند نارواییهایی را که برخی افراد در جامعه ایجاد میکنند تحمل کنند.
صفارهرندی از اولین زمزمههای اعتراض این افراد بر ناملایمات حاکم یاد کرد و گفت: در برابر این افراد، کسانی سربرآوردند که دوران شما گذشته است و به پادگانهای خود بازگردید. شما چه حقی دارید درباره مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت کنید؟
وی با بیان اینکه این اقدام نوعی ناسپاسی به ولینعمتهایی بود که امنیت را به این افراد بخشیده بودند، عنوان کرد: متاسفانه این اقدام توسط برخی از نشریات داخلی عنوان میشد و نه افراد ضدانقلاب و خارجی.
خودکفایی در عرصههای علمی توسط بسیجیان دیروز
صفارهرندی با بیان اینکه بسیجیانی که به جنگ رفتند، بر اساس احساس تکلیف قدم در این راه گذاشتند، ادامه داد: وقتی فرمان حضرت امام(ره) مبنی بر عزیمت به جبههها اعلام شد، افراد سر از پا نشناختند و حتی برخی از آنها بدون اینکه به خانواده اطلاع دهند یا خداحافظی کنند، با همان لباسی که بر تن داشتند راهی جبههها شدند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: از سویی برخی از این افراد حس کردند که برای توسعه دانش باید قدم بردارند و در این عرصه به پیش رفتند. در این راه بود که عرصه دستنیافتنی دانش مسخر آنها شد و در تولید سلولهای بنیادی توانستیم در عداد کشورهای دارنده این سطح از علم و دانش قرار بگیریم.
معاون فرهنگی سپاه اظهار کرد: امثال تهرانیمقدم نیز مرزهای دانش را درنوردیدند و به نقطهای رسیدند که دشمن اکنون مطمئن است اگر بیخردی کند در ضربه زدن به ایران، این اقدام آنان نه تنها بیپاسخ نمیماند، بلکه پاسخی کوبنده دریافت میکنند و همین موضوع به ما امنیت داده است.
کشاندن بسیج به ساحت رسانه
صفارهرندی گفت: این افراد در سایه داشتههای دوران دفاع مقدس برای خودکفا کردن کشور قدم برداشتند و یافتههای خود را با همت و اراده جدید ضمیمه کردند تا اینکه در صنعت ساخت نیروگاه نیز خودکفا شدیم. این افراد همان بسیجیانی بودند که در قالب نبرد دست به اسلحه بردند و پلهای شناور را بر روی آبراهها نصب میکردند یا در صنایع دفاع وارد فعالیت میشدند.
وی با بیان اینکه اقداماتی که بسیجیان انجام میدادند بر اساس اقتضای زمان بود، افزود: یکی از این اقتضائات این بود که اگر قرار است دستاوردها را از مدفون شدن نجات دهیم، باید این اقدامات بازتاب داده شوند. از این رو عدهای به این سمت و سو رفتند که بسیج را به ساحت رسانه بکشند.
صفارهرندی توضیح داد: وقتی این افراد به رسانهها آمدند باز هم این حساسیت برای کسانی که توقع آن را نداشتند که بسیجیها به این عرصه وارد شوند برانگیخته شد و اعتراضها پدید آمد.
وی اظهار کرد: در این میان افرادی همچون غلامحسین افشردی یا همان حسن باقری نیز بودند که پیش از ورود به عرصه جنگ، در عرصه رسانه فعالیت میکرد، ولی باز هم به این موضوع اعتراض شد. در واقع به تجمیع قدرت و رسانه و بسیج اعتراض میشد.
«بسیجی واقعی، همت بود و باکری»
صفارهرندی با بیان اینکه آن روزگار به ابوذرهایی همچون افشردیها نیاز داشتیم و اکنون که نیاز نداریم نسبت به وجود چنین افرادی احساس خطر میکنیم، گفت: در روزگار کنون این افراد به اعتقاد امنیتطلبان باید کنار گذاشته شده و مدفون شوند.
وی به شعاری که در دوران فتنه داده میشد که «بسیجی واقعی، همت بود و باکری» ادامه داد: این شعار نیز نسخه دیگر چنین تفکری بود که فقط مرده بسیجی خوب است و زنده آنها خطرناک هستند.
صفارهرندی یادآور شد: باید حواس خود را به این اشتباهات استراتژیک جمع کنیم که بزرگان گاهی کلماتی را میگویند که بار معنوی منفی دارد و باید آنها را اصلاح کنند.
وی تصریح کرد: دیپلماتهای امروز که با اقتدار سر میز مذاکره مینشینند اذعان میکنند که ما بر روی شانه کسانی ایستادهایم که افتخار دیروز ایران را به ارمغان آوردند.
صفارهرندی با تأکید بر اینکه چرا باید نسبت به چنین افرادی ناسپاسی شود، گفت: به اعتبار ظرفیتی که رزمندگان در دوران دفاع مقدس فراهم کردند، امروز میتوانیم قدرتمندانه صحبت کنیم. چرا این افراد باید به فساد متهم شوند؟
وی ادامه داد: نگاه بسیجی داشتن به رسانه به این معنی است که کسانی که دل در گرو این کشور، انقلاب، نظام و میراث معنوی رهبر کبیر انقلاب که همان ولایت فقیه است دارند، در یک موضوع اشتراک دارند و آن این است که باید در برابر جبهه آلوده بیرونی، جبهه داخلی داشته باشیم که حداقل آن توافق بر سر دفاع از ایران است.
در پایان این مراسم با حضور سردار نقدی، حجتالاسلام دعایی، بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه، محمدحسین صوفی، معاون صدای سازمان صدا و سیما و ... از خانواده شهیدان رسانه تجلیل به عمل آمد.