کد خبر: 2706270
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
همزمان با دهه فجر صورت می‌گیرد؛

اجرای طرح جمع‌آوری قرآن‌های فرسوده در تفرش

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی تفرش از اجرای طرح جمع‌آوری قرآن‌های فرسوده همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام میثم فیروزجایی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: همزمان به ایام الله فرخنده دهه فجر طرح جمع‌آوری قرآن‌های فرسوده در این شهرستان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح همزمان با 12 بهمن، سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب به میهن اسلامی  در تعدادی از مساجد شهرستان شامل از جمله مسجد جامع ششناو، زاغرم، وقف محله و مسجد جامع کهک اجرا می‌شود، اظهار کرد: در اجرای این طرح دفتر نماینده منتخب مردم محلات در خانه ملت با اداره تبلیغات اسلامی همکاری دارد.

حجت‌الاسلام فیروزجایی در ادمه به اجرای طرح قرآن در خانه در این شهرستان همزمان با ایام‌الله دهه فجر اشاره کرد و افزود: در قالب این طرح بیش از 350 جلد کتاب قرآن در خانه در بین خانواده‌های علاقه‌مند توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح قرآن در خانه از جمله طرح‌های غیرحضوری آموزش مفاهیم و ترجمه قرآن کریم است که این دوره با محوریت جزء پنجم کلام وحی است، اضافه کرد: این طرح با همکاری مؤسسه قرآن شهری نورو خانه قران روستایی بشری اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام فیروزجایی برگزاری جشنواره قرآنی ویژه دوره دوم مقطع متوسطه نیز از برنامه‌های پیش‌بینی شده به مناسب گرامیداشت دهه فجر دانست و افزود: این جشنواره در دو بخش شفاهی و کتبی در رشته‌های حفظ، مفاهیم و قرائت قرآن برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره با همکاری مؤسسه قرآنی نور و اداره آموزش و پرورش برگزار می‌شود، یادآور شد: این جشنواره در رشته مفاهیم در نمازخانه مدارس و در رشته قرائت و حفظ در سالن اجتماعات مسجد قائم آل‌محمد(عج‌) میانده مؤسسه قرآنی نور برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه علاقه‌مندان فقط تا 10 بهمن فرصت دارند تا نسبت به ثبت نام دراین جشنواره اقدام کنند و بخش کتبی جشنواره 18 بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، یادآور شد: زمان برگزاری بخش شفاهی جشنواره نیز 19 بهمن ماه است.

captcha