کد خبر: 2708528
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰

یک قطعه زمین در شهرستان شوط وقف شد

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوط از وقف یک قطعه زمین به مساحت بیش‌ از ۵۴۴ متر‌مربع در روستای قره ایاق این شهرستان خبر داد.

اسمعیل اسکندزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شوط در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: واقف خیراندیشی زمینی به مساحت 544 متر مربع در روستای‌ قره‌ایاق شوط وقف کرده است.

وی ادامه داد: مهدی حسین‌زاده، واقف خیراندیشی است که این قطعه زمین را به نیت احداث مسجد در روستای قره‌ایاق وقف کرده است.

اسکندرزاده با بیان این که تولیت این موقوفه جدید به اداره اوقاف و امور خیریه شوط واگذار شده است، گفت: در صورتی‌که برای موقوفه درآمدی ایجاد شود عواید آن صرف هزینه‌های روزانه مسجد روستای قره‌ایاق می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شوط در پایان اظهار کرد: باید فرهنگ‌سازی‌‌های لازم را در جهت افزایش میزان موقوفات انجام داد و مردم را از منافع وقف در دنیا و آخرت آگاه کرد.

captcha