کد خبر: 2708651
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹
به مناسبت میلاد نبی اکرم(ص)؛

سه وقف جدید در شهرستان شیروان به ثبت رسید

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شیروان از ثبت سه وقف در روز میلاد نبی اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) به‌منظور تأمین هزینه کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست و جامعة‌القرآن در این شهر خبر داد.

حجت‌الاسلام عباس محمدزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شیروان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، با اشاره به ثبت سه وقف جدید، اظهار کرد: وقف‌های ثبت شده شامل یک منزل مسکونی در شهر به مساحت 150متر مربع، یک باغ در روستای مشهد طرقی و یک باب منزل مسکونی در شهرک گلیان واقع بخش مرکزی شهرستان است.
وی با ذکر اینکه ارزش ریالی موقوفات جدید در استان چهار میلیارد ریال است، افزود: طی سال جاری به غیر از این سه وقف جدید، 14 وقف در این شهرستان به ارزش ریالی پنج میلیارد ریال به ثبت رسیده است.
وی گفت: در شهرستان شیروان 62 بقعه متبرکه، 745 موقوفه، 220 مسجد و 18 حسینیه، مهدیه و فاطمیه وجود دارد.

captcha