کد خبر: 2708742
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵
فرماندار تربت‌جام:

بزرگداشت مراسم ملی مسئولیت سنگینی برای مسئولان است

کانون خبرنگاران نبأ/ فرزاد رشتی: علی رستمی، در جلسه ستاد گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در محل فرمانداری شهرستان تربت‌جام برگزار شده بود، گفت: بزرگداشت مراسم ملی مسئولیت سنگینی برای مسئولان است و باید یک رسالت مهم تلقی شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، علی رستمی، فرماندار تربت‌‌جام در نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر با گرامیداشت فرا رسیدن ایام‌الله دهه مبارک فجر به برگزاری با شکوه‌تر این ایام تأکید کرد و گفت: سال‌روز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نقطه اتکا همه ملت ایران و سند افتخار ایران اسلامی است و همه مسئولان و دست‌اندرکاران در برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم و ایام، وظیفه ملی دارند.

وی تأکید کرد: مسئولان باید از برگزاری برنامه‌های روتین، تکراری و موازی‌کاری پرهیز کنند.

رستمی با اشاره به 400 شبکه ماهواره‌ای و فضای سایبری فارسی زبان غربی گفت: این شبکه‌ها ارزش‌های دینی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نظام اسلامی ما را هدف گرفته‌اند و ما باید این رخداد جهانی را به همه جهانیان به‌ درستی معرفی کنیم تا توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم، در نتیجه برگزاری بزرگداشت چنین مراسم ملی، رسالت سنگینی برای مسئولان ایجاد می‌کند.

فرماندار شهرستان تربت‌جام در پایان به برگزاری یادواره شهدای اول انقلاب در این شهرستان اشاره کرد و گفت: هم‌زمان با سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از دو شهید انقلاب، شهیدان نصرالهی و فکوری تجلیل و دو کتاب از زندگینامه سرداران شهید علیمردانی و خانلری رونمایی خواهد شد.

captcha