کد خبر: 2718260
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۲

ترویج فرهنگ اسلامی در گروه بهره‌مندی از شیوه‌های نوین تدریس است

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان موفقیت در ترویج فرهنگ اسلامی را در گروه بهره‌مندی از شیوه‌های نوین تدریس دانست و تصریح کرد: جشنواره شیوه‌های نوین تدریس آغازی برای راه‌های طی نشده تبلیغ دین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری شیوه‌های نوین تدریس معارف دین به میزبانی گیلان، اظهار کرد: فراخوان این جشنواره از 2 دی 93 در چهار محور اصول عقاید(اصول دین)، اخلاق(سبک زندگی دینی)، احکام(نماز) و قرآن(محفوظات و تفسیر قرآن) در سراسر کشور توزیع شده است.

وی با بیان اینکه گیلان برای دومین سال پیاپی میزبان این جشنواره است، افزود: شیوه‌های نوین انتقال معارف نه تنها منجر به تحول نظام آموزشی می‌شود، بلکه می‌تواند در همه حوزه‌های اجرایی و نظام‌سازی کشور تاثیرگذار باشد.

حجت‌الاسلام پورابراهیم موفقیت در ترویج فرهنگ اسلامی را در گروه بهره‌مندی از شیوه‌های نوین تدریس دانست و تصریح کرد: جشنواره شیوه‌های نوین تدریس آغازی برای راه‌های طی نشده تبلیغ دین است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه فضای آموزشی جامعه نیازمند دستاوردهای چنین جشنواره‌هایی است، عنوان کرد: آثار فاخری که به این جشنواره ارسال می‌شود باید مورد استفاده نهادهای آموزشی قرار گرفته تا شاهد گسترش فرهنگ دینی در جامعه باشیم.

وی خواستار همکاری همه نهادها در برگزاری جشنواره شیوه‌های نوین تدریس معارف دین شد و گفت: برای برگزاری چنین جشنواره‌ایی که آبروی استان است، بیش از 14 دستگاه اجرایی استان با دبیرخانه کانون‌های مساجد گیلان همکاری می‌کنند.

این مقام فرهنگی ادامه داد: در این جشنواره از مقام علمی آیت‌الله قربانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر رشت به عنوان پیشکسوت تدریس معارف دین تجلیل می‌شود؛ همچنین از چهار پیشکسوت در چهار محور برگزاری جشنواره اصول عقاید، اخلاق، احکام و قرآن تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه آخرین مهلت ارسال آثار از استان‌ها تا 5 اسفند جاری است، خاطرنشان کرد: مراسم اختتامیه این جشنواره از 20 تا 22 اسفندماه 93 در مجتمع خاتم‌الانبیاء(ص) رشت برگزار می‌شود.

captcha