به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانغربی، نماز در تقویت روحیه انسان به هنگام بروز مشکلات و گرفتارىها نقش بسیارى دارد، چه عملى بهتر از نماز و پیوند با خدایى که فرمانش در تمام جهان هستى نافذ است و همه چیز در برابر اراده او سهل و آسان است ایجاد امید ایمان به خدا و راز و نیاز با او به انسان امید و توان مىدهد، احساس مىکند به پناهگاه مطمئن و با قدرتى متکى است و بدین دلیل ، احساس امید و توانمندى مىکند و اگر این ارتباط با آن منبع عظمت و رحمت قطع باشد، احساس دل تنگى و نگرانى در او ایجاد مىشود و به بیماریهاى روانى گرفتار مىآید .
افراد موفق کسانى هستند که مىتوانند در امرى تمام افکار خود را متمرکز کنند و تمام دانستنیهاى خود را درباره آن بیاورند و به کار بندند، به راستى اگر روح و فکر ما به طور کامل در نقطهاى متمرکز شود یا براى امرى به کار افتد نیروى شگفتانگیز و فوقالعادهاى مىآفریند.
اگر انسان بهدلیل عدم اعتقاد به خدا، پناهگاه و ماوایى امن نداشته باشد تا بدان التجا جوید،در نهایت به بن بست و پوچى رسیده و خود را خبط طبیعت پنداشته و بدینگونه خود را دچار امراض روانى لاعلاجى گرداند.
لذا، نماز یکى از موثرترین و بهترین راههاى درمان این گونه امراض روحى است، زیرا که نماز و نیایش، راز و نیاز با مبدا هستى است که انسان به اصطلاح عقدهگشایى مىکند و آنچه در دل و قلبش پنهان دارد، بیرون ریزد و با خالق خود به امید گشایش راز دل خود را در میان مىگذارد و همین امر امید به استجابت دعا و نمازش است که به شخص نیرو و حیاتى تازه بخشیده و او را از چنگال مخوف برخى از امراض روحى و روانى رهایى مىبخشد.
در مورد بسیارى از مردم، دعا و نماز براى معالجات امراض روحى بسیار موثر بوده است و در نتیجه صحتبدنى و جسمى آنها را در پى دارد.