کد خبر: 2738862
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱
‌یزدان‌دوست:

انتقال ارزش‌های دینی و ملی به فرزندان برعهده خانواده است

گروه اجتماعی: مسئول کانون‌های تبلیغی - فرهنگی زرندیه گفت: سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده‌ها پی ریزی می‌شود و انتقال ارزش‌های دینی، ملی و فرهنگی و اجتماعی در درجه اول به عهده خانواده‌ها به ویژه مادر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام یزدان‌دوست، مسئول کانون‌های تبلیغی - فرهنگی زرندیه روز گذشته، 30 دی در همایش بزرگ بانوان و مبلغان سنتی که با موضوع سبک زندگی اسلامی در این شهرستان برگزار شد، افزود: زن شمع فروزان محفل خانواده است.

وی گفت: زنان با آکنده ساختن کانون خانواده از انس و صفا و الفت می‌توانند فضای فکری، فرهنگی، دینی و گفت‌وگوهای سیاسی و اجتماعی را نورانی کنند و عملاً درس مهر و صفا و ازخود گذشتگی را از طریق فرزندان و همسران خویش به آیندگان بیاموزند.

یزدان‌دوست اظهار کرد: اگر زن از ایفای نقش اجتماعی محروم شود، از رشد اجتماعی او کاسته می‌شود و جامعه‌ای از رشد فکری و اجتماعی محروم خواهد شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: جامعه از آحاد انسان‌هایی تشکیل می‌شود که با تربیت‌ها و فرهنگ‌های متفاوتی از خانواده‌ها شکل می‌گیرند و وارد اجتماع می‌شوند.

وی اظهار کرد: سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده‌ها پی ریزی می‌شود و انتقال ارزش‌های دینی، ملی و فرهنگی و اجتماعی در درجه اول به عهده خانواده‌ها به ویژه مادر است؛ پس می‌توان نتیجه گرفت که جامعه سالم نیازمند مادران سالم است.

یزدان‌دوست اضافه کرد: جامعه فرهنگی، دینی و ارزشی، جامعه‌ای است که مادران آن از بینش و تفکر سالم فرهنگی، دینی و ارزشی برخوردار باشند.

این مسئول فرهنگی در پایان در  خصوص آسیب‌های جدی فضای مجازی  شبکه‌های مطالبی بیان کرد.

captcha