کد خبر: 2743227
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۲
منتخب مردم قائن در مجلس:

کاهش قیمت نفت بر نحوه توزیع اعتبارات سال ۹۴ تأثیر می‌گذارد

گروه اجتماعی: هروی با بیان اینکه کاهش قیمت نفت بر نحوه توزیع اعتبارات سال ۹۴ تأثیر می‌گذارد، گفت: با کاهش قیمت نفت چالشی در بحث تدوین لایحه بودجه ۹۴ خواهیم داشت که امیدواریم تأثیر منفی نداشته باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، جواد هروی، منتخب مردم قائن و زیرکوه در مجلس عصر روز گذشته، یکم بهمن‌ماه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه لایحه بودجه ۹۴ در صحن علنی مجلس قرار دارد، گفت: کاهش قیمت نفت دغدغه‌ای در مجلس ایجاد کرده و ممکن است این موضوع بر لایحه بودجه نیز تأثیر بگذارد.



وی با بیان اینکه کاهش قیمت نفت بر نحوه توزیع اعتبارات سال ۹۴ تأثیر می‌گذارد، بیان کرد: با کاهش قیمت نفت چالشی در بحث تدوین لایحه بودجه ۹۴ خواهیم داشت که امیدواریم تأثیر منفی نداشته باشد.



منتخب مردم قائن و زیرکوه در مجلس از زحمات استاندار برای افزایش سهم استان از لایحه بودجه ۹۴ تشکر کرد و گفت: تاکنون جلسات زیادی برای پیگیری مباحث و راهکاری مختلف برای برون‌رفت از مشکلات استان برگزار شده است.



هروی با اشاره به اعتبارات ماده ۱۸۰ قانون برنامه پنجم توسعه، اظهار کرد: تاکنون حدود ۴۰ درصد این اعتبارات ابلاغ و کارها شروع شده است.



وی با بیان اینکه ما در امر سرمایه‌گذاری در استان از استان‌های دیگر بسیار عقب هستیم، یادآور شد: یکی از راهکارهای ما برای توسعه سرمایه‌گذاری دلجویی از سرمایه‌گذار است نه اینکه با قوانین دست و پاگیر جلوی فعالیت آن‌ها را بگیرم.



فکری به‌حال ساخت و ساز فضاهای آموزشی شود



حجت‌الاسلام محمدباقر عبادی، منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس نیز در این جلسه به کمبود فضای آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: این مشکل در مرکز استان به دلیل سیل مهاجرت به سمت بیرجند حادتر است و اگر به حال ساخت و ساز فضای آموزشی فکری نشود در سال آینده با مشکل جدی در این زمینه روبه رو خواهیم بود.



وی ادامه داد: آموزش و پرورش به‌تنهایی قادر به حل این مشکل نیست و باید همه دستگاه‌ها برای رفع این مشکل تلاش کنند.



منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس به خشکسالی‌های چندین ساله و کمبود آب در روستاهای استان اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته وزارت جهاد سازندگی برای رسیدگی به امور روستائیان وجود داشت اما امروز متولی برای روستاها وجود ندارد.



عبادی رونق صنایع دستی در روستاها را یکی از راه‌های رونق اقتصادی روستاها عنوان کرد و افزود: صنایع دستی تنها صنعتی است که به سرمایه بالا و آب نیاز ندارد و با شرایط استان بسیار سازگار است.



وی یادآور شد: صنایع دستی مختص به فرش نمی‌شود و باید به سراغ دیگر صنایع دستی در استان نیز برویم که در این زمینه باید همه دستگاه‌ها از جمله سازمان میراث فرهنگی و فنی و حرفه‌ای همکاری کنند.

captcha