کد خبر: 2757781
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵
مدیرکل ثبت احوال استان زنجان خبر داد:

ثبت یک واقعه طلاق به ازای هر ۶.۵ ازدواج در استان زنجان

گروه اجتماعی: متأسفانه رقم ۱۲ به یک ازدواج به طلاق در استان زنجان که ۷ سال پیش اعلام شده بود، امسال به رقم یک طلاق به ازای ۶.۵ ازدواج رسیده است و این رقم مأیوس‌کننده نشان از متزلزل شدن بنیان خانواده‌ها دارد که باید به دنبال چاره‌ای برای آن بود.

سید‌موسی متوسلین، مدیرکل ثبت احوال استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به افزایش آمار طلاق و کاهش نرخ ازدواج در استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، گفت: این آمار خطر کاهش جمعیت را نیز در پی دارد و به همین منظور نیز ضرورت ورود دستگاه‌های متولی به حوزه اجتماعی و تلاش برای کاهش آمار طلاق، افزایش آمار ازدواج و کاهش سن ازدواج مشخص می‌شود.

وی افزود: در راستای جامه عمل پوشاندن به این نیازهای ضروری جامعه و همچنین ارتقای سطح سلامت اجتماعی، باید زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی فراهم شده و با این معضلات به مبارزه برخیزیم.

مدیرکل ثبت احوال استان زنجان با تأکید بر این‌که خانواده‌ها باید هدف برنامه‌های آموزشی و بصیرت‌افزایی در مورد ازدواج جوانان قرار گیرند، اظهار کرد: خانواده‌ها باید آگاه باشند که با کاهش دخالت‌های بی‌مورد و همچنین افزایش حمایت‌های عاطفی و معنوی لازم از فرزندان خود در سال‌های اولیه زندگی، می‌توانند دوام زندگی آنان را تضمین کنند.

خانواده‌ها چتر حمایتی خود را در سال‌های نخست زندگی فرزندان بازتر کنند

متوسلین تصریح کرد: با توجه به این‌که بر اساس آمار، 20 درصد طلاق‌ها در برهه کنونی در سال اول زندگی مشترک اتفاق می‌افتد و 60 درصد طلاق‌ها نیز در 5 سال نخست زندگی مشترک اتفاق می‌افتند؛ باید جوانان را ترغیب به انجام مشاوره‌های پیش از ازدواج کرده و از سویی نیز حمایت‌های خانواده‌ها را تقویت کرده و به آنها راهکارهای عدم دخالت در زندگی فرزندان را نیز آموزش دهیم.

وی با اشاره به سیاست‌های جدید مسئولان در حوزه فرهنگ‌سازی ازدواج آسان، اظهار کرد: امیدواریم با تداوم اجرای این سیاست‌ها، در سال‌های آتی شاهد توقف رشد نرخ طلاق در کشور باشیم.

این مقام مسئول بیان کرد: متأسفانه رقم 12 به یک ازدواج به طلاق در استان زنجان که 7 سال پیش اعلام شده بود، امسال به رقم یک طلاق به ازای 6.5 ازدواج رسیده است و این رقم مأیوس‌کننده نشان از متزلزل شدن بنیان خانواده‌ها دارد که باید به دنبال چاره‌ای برای آن بود.

مدیرکل ثبت احوال استان زنجان در پایان یادآور شد: با توجه به این‌که در ابتدای امسال بنا بر انجام پژوهشی در مورد شاخص‌های استانی بروز طلاق در استان زنجان بوده است، امیدواریم به شناسایی و احصاء این شاخص‌ها، بتوان راهکارهایی را بر اساس حوزه فعالیتی به دستگاه‌های متولی ابلاغ کرده و به نتایج عینی دست یابیم.

captcha