حجتالاسلام علی عبداللهی، مدیر حوزه علمیه امامرضا(ع) میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با نقش حجاب و عفاف در حفظ کرامت بانوان و تأثیرات آن در زندگی خانوادگی اظهار کرد: خانوادهها واحدهای کوچک اجتماعی هستند که لزوم افزایش اعتماد و حفظ آن در این اجتماع بسیار احساس میشود.
وی با اشاره به آیات قرآنی ادامه داد: دلیل اینکه در آیات و روایات قرآنی برای بانوان استفاده از پوشش کامل ذکر شده است علاوه بر داشتن دلیل دینی دلایل عقلانی نیز دارد زیرا بانوان برای اینکه از آزارهای افراد هوسباز در امان بمانند باید حجاب و پوشش کامل خود را حفظ کنند.
حجتالاسلام عبدالهی گفت: برخی افراد فقط دارای حجاب ظاهری هستند در حالیکه حجاب باید ریشه باطنی داشته باشد که منجر به عفاف و پاکدامنی شود زیرا که اینگونه حجابها تنها پوستهای و ظاهری هستند و معنا و تأثیر خوبی ندارند.
وی اظهار کرد: ما انسانها هر چیزی را که ارزشمند باشد در محیطی حفاظت شده و دور از دسترس همگان نگاه میدارد و حجاب برای بانوان نشان از ارزش و مقام بالایی دارد که خداوند برای او قائل است و او را دور از دسترس نامحرمان قرار میدهد.
حجتالاسلام عبدالهی با اشاره به آیات قرآنی اظهار کرد: عصمت و کرامت بانوان برای تربیت نسلهای بعدی نیز بسیار ضروری است زیرا تربیت فرزند برعهده مادر است و اگر مادری شئونات اسلامی را رعایت نکند و نسبت به آموزهها دینی بیتوجه باشد هرگز نمیتواند کودکی که مصداق یک مسلمان واقعی است را تربیت کند.
مدیر حوزه علمیه امامرضا(ع) میاندوآب با بیان اینکه وقتی یک خانواده پاکدامن باشد این پاکدامنی برای افراد دیگر نیز الگو میشود، گفت: اگر یک خانواده پاکدامنی پیشه کنند و فرزندانی مانوس با قرآن و رعایت کننده آموزههای دینی تربیت کنند این پاکدامنی برای سایر افراد جامعه نیز الگو میشود و آنان نیز خواهان داشتن خانواده و فرزندانی پاکدامن میشود.