کد خبر: 2770113
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

دبیرستان‌های معارف اسلامی صدرا در بروجن ۹ ساله می‌شوند

کانون خبرنگاران نبأ/ محمد‌امین آقایی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن در مراسم تجلیل از دانش‌آموختگان و نخبگان قرآنی دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی از پایان هشتمین سال فعالیت این دبیرستان‌ها خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن، در مراسمی که به‌منظور تجلیل از دانش‌آموختگان برتر رشته‌های قرآن، معارف اسلامی و فرهنگی، هنری، برگزار شد، گفت: هشتمین سال فعالیت دبیرستان‌های علوم و معارف اسلامی صدرا در شهرستان بروجن رو به پایان است.

الهیان افزود: نهمین سال فعالیت این دو دبیرستان را در حالی آغاز خواهیم کرد که سال آینده شاهد افتتاح مدارس دخترانه و پسرانه  دوره اول در شهرستان بروجن نیز خواهیم بود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن، تصریح کرد: تا به امروز چهار گروه از دانش‌آموزان این دبیرستان با کسب بهترین رتبه‌ها وارد دانشگاه‌های کشور شده‌اند و هر چهار دوره این دبیرستان‌ها 100 در صد قبولی دانشگاه داشته است.

وی با تقدیر و تجلیل از تلاش معلمان، مربیان و مدیران دوره‌های قبل تصریح کرد: دانش‌آموزان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در تمام زمینه‌های فرهنگی، مذهبی، علمی و تربیتی سرآمد و مثال زندنی هستند. 16 نفر از دانش‌آموختگان برتر دانش‌آموز دختر و پسر، در این مراسم تجلیل و تقدیر شدند.

الهیان با اشاره به تقدیر از مدیر اسبق دبیرستان پسرانه علوم و معارف اسلامی گفت: با استعانت از حضرت حق و تلاش شبانه‌روزی دانش‌آموزان و مسئولان این مدارس، روز به روز شاهد شکوفایی و گسترش بیش از پیش این مدارس خواهیم بود.

captcha