کد خبر: 2772357
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶
حجت‌الاسلام رشاد تأکید کرد:

برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی با موضوع پیامبر(ص)

گروه دانشگاه: رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره گفت: می‌توان با همکاری مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی پیرامون موضوع پیامبر(ص) همکاری کرد و در این رابطه کرسی‌ها می‌توانند به لحاظ محتوایی ایفای نقش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست مشترک شورای علمی راهبردی و مجمع هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره هفتم بهمن برگزار شد. در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام علی اکبر رشاد، رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره با اشاره به توهین‌های اخیر به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام(ص) گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تأکید فرموده‌اند سرمنشأ هر دو جریان تکفیری سنی و شیعه قدرت‌های غربی است و عکس‌العمل این گروه‌ها در برابر توهین به ساحت مقدس نبی اکرم(ص) چه از سر غرض و چه از سر جهل، محکوم است.
وی افزود: گناه بزرگتر در این زمینه متوجه رسانه‌های غربی است که زمینه چنین عکس‌العمل‌هایی را فراهم می‌آورند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در مسئله حقوق ادیان پیش از این در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کارهایی صورت گرفته است و پیشنهاد می‌کنم این موضوع  در کرسی‌ها نیز پیگیری شود.
رئیس هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره گفت: می‌توان با همکاری مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی پیرامون این موضوع همکاری نمود و در این رابطه کرسی‌ها می‌توانند به لحاظ محتوایی ایفای نقش کنند.
وی افزود: سخنرانی‌ها و کمیسیون‌های همایش 16 بهمن محتوایی نخواهد بود بلکه بیشتر مباحث پیرامون مسائل کاربردی و اجرایی ارائه خواهد شد و از کمیسیون‌ها درخواست می‌کنم تا پیش‌نویسی را به‌منظور ارائه فرصت‌ها، موانع و راه حل های پیش روی نظریه‌پردازی در حوزه علوم انسانی تهیه کنند.
در ادامه جلسه، معاون علمی دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره گزارشی از فعالیت‌های دبیرخانه جهت برگزاری همایش 16 بهمن ارائه داد.
سپس غلامعلی افروز، دبیر علمی همایش ملی کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره ضمن قدردانی از تلاش‌های دبیرخانه هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، به بیان اولویت‌های همایش 16 بهمن پرداخت.
وی تأکید کرد: تلاش برای دعوت از صاحب‌نظران و اندیشکده‌های فعال در زمینه علوم انسانی در دستور کار ما قرار دارد و از رؤسا و اعضای کرسی‌ها می‌خواهم تا نسبت به دعوت از اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه علوم انسانی و معارف دینی برای شرکت در این همایش، اقدامات لازم را انجام دهند.
در پایان نیز پورحسین، قائم مقام معاون سیمای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، از همکاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای هرچه بهتر برگزار شدن همایش 16 بهمن‌ماه خبر داد.

captcha