کد خبر: 2772433
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

مهلت ارسال آثار به جشنواره «بهار» جهاد دانشگاهی تا ۱۰ بهمن

گروه جامعه: آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره بهار جهاد دانشگاهی در حالی تا ۱۰ بهمن‌ماه جاری، اعلام شده است که تا کنون نزدیک به ۷۰۰ دانشجو در این جشنواره مشارکت داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هشتمین جشنواره ملی بهار امسال با موضوع «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» از سوی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در سطح دانشگاهیان سراسر کشور برگزار شد.

این دوره از جشنواره ملی بهار در محورهای مقاله نویسی، فیلم کوتاه، وبلاگ نویسی و مسابقه کتابخوانی اینترنتی برگزار شد و علاقه مندان برای ارسال آثار فقط تا جمعه، 10 بهمن‌ماه، فرصت دارند.

بنابر این گزارش، تا کنون 100 اثر در بخش مقاله نویسی، 50 اثر در بخش فیلم کوتاه و 42 اثر در بخش وبلاگ نویسی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

همچنین 500 نفر از دانشجویان نیز در مسابقه اینترنتی از کتاب «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» شرکت کرده‌اند.

در حال حاضر مرحله داوری آثار آغاز شده است و اسامی نفرات برتر توسط پایگاه اطلاع رسانی هشتمین جشنواره ملی بهار اعلام  و از نفرات برتر در جشنواره ثامن الائمه که طی مردادماه سال آینده، از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود تجلیل به عمل می‌آید.

captcha