کد خبر: 2777810
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳
ویژه مربیان طرح تربیت حافظان قرآن؛

اولین همایش آموزشی ـ توجیهی در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: اولین همایش آموزشی ـ توجیهی مربیان طرح تربیت حافظان قرآن کریم خراسان جنوبی امروز، ۹ بهمن‌ماه در بقعه متبرکه امامزادگان باقریه بیرجند برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام مهدی عباسی، کارشناس امور قرآنی اداره‌‌کل اوقاف خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، با اشاره به برگزاری اولین همایش آموزشی ـ توجیهی مربیان طرح تربیت حافظان قرآن کریم خراسان جنوبی گفت: این همایش امروز در بقعه متبرکه امامزادگان باقریه بیرجند برگزار می‌شود.



وی با اشاره به حضور رئیس ستاد طرح تربیت حافظان قرآن سازمان اوقاف کشور، رؤسای ادارات و کارشناسان فرهنگی استان، اظهار کرد: حدود 120 نفر از مربیان قرآن استان نیز در این همایش شرکت می‌کنند.



کارشناس امور قرآنی اداره‌‌کل اوقاف خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: حفظ قرآن در صورتی که همراه با توجه و فراگیری معانی و ترجمه آیات قرآن باشد، جامع‌ترین روش انس با قرآن است.



عباسی با بیان اینکه همگان می‌دانند که پایه حفظ هر مطلبی تکرار همراه با توجه و تمرکز است، ادامه داد: بنابراین یک حافظ قرآن ناچار آیات قرآن را بارها و بارها، با توجه ویژه تلاوت می‌کند، بدیهی است این مداومت انس با قرآن را برای حافظ پدید می‌آورد و این همان هدف نهایی از تلاوت، حفظ و ارتباط با قرآن است.

captcha