کد خبر: 2793838
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵

آموزه‌های اسلامی را به ایده‌های عملی تبدیل کنیم

گروه اجتماعی: امام جمعه بیرجند با تأکید بر اینکه باید روایات و آموزه‌های اسلامی را به ایده‌های عملی تبدیل کنیم، گفت: اگر بخواهیم حرکتی به‌سمت خیر، رشد و شکوفایی داشته باشیم، تنها با انسان‌محوری این مهم محقق می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام علی رضایی، امام جمعه بیرجند امروز، 12 بهمن‌ماه در دیدار با مسئولان خراسان جنوبی گفت: گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر تنها به برگزاری جشن و مراسم ختم نمی‌شود بلکه این ایام، فرصتی مغتنم برای یادآوری هزینه‌هایی است که برای پیروزی این انقلاب خالصانه در طبق اخلاص نهاده‌ایم.



وی با بیان اینکه بهترین سند ما مسلمانان، قرآن است، اظهار کرد: این کتاب بزرگ برای رسیدن به اهداف والا، الگویی همچون اصحاب کهف را به مسلمانان معرفی کرده است.



امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه ما به این الگوها توجهی نکرده‌ایم، عنوان کرد: امام(ره) و شهدا؛ افرادی بودند که قلب خود را به نور ایمان محکم کردند و افق دید داشتند.



رضایی با تأکید بر اینکه ما باید همراه با نظام هستی باشیم چرا که اگر غیر توحید را محور خود قرار دهیم مسیر خود را گم کرده‌ایم، افزود: باید خود را ارزیابی کنیم تا ببینیم آیا در مسیر انقلاب قرار داریم یا خیر؟



وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که باید 5 مرحله را طی کنیم، گفت: نخستین مرحله انقلاب اسلامی بود که جمعی از انسان‌های مؤمن و فداکار در روزگاری که کسی جرأت نفس کشیدن نداشت، این انقلاب را به پیروزی رساندند.



امام جمعه بیرجند مرحله بعد را نظام اسلامی ذکر کرد و ادامه داد: در 12 فروردین 58 نظام اسلامی به‌عنوان یک سیستم با قانون اساسی و با محوریت اسلام، بنا گذاشته شد و این بُعد سیاسی انقلاب بود اما عرصه اصلی بعد از آن شروع شد.



رضایی مرحله بعد را جامعه‌سازی عنوان کرد و افزود: در این مرحله باید روایات و آموزه‌های اسلامی را به ایده‌های عملی تبدیل کنیم.



وی فرهنگ‌سازی و در نهایت تمدن‌سازی اسلامی را مراحل بعدی ذکر کرد و یادآور شد: عده‌ای امروز به ظواهر دلخوش هستند و به سرمایه‌داری سوسیالیست اکتفا می‌کنند؛ اگر بخواهیم حرکتی به سمت خیر، رشد و شکوفایی داشته باشیم، تنها با انسان‌محوری این مهم محقق می‌شود.

captcha