کد خبر: 2797119
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲

درخشش هنرمند زنجانی در جشنواره «جوانه» رادیو جوان

گروه هنر: مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان زنجان از انتخاب قطعه موسیقی «آینده» اثر محسن نوری، هنرمند جوان زنجانی در جشنواره «جوانه» رادیو جوان، به عنوان اثر برگزیده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان زنجان، مهدی خدایی، مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان زنجان روز گذشته، 12 بهمن گفت: قطعه موسیقی «آینده» اثر محسن نوری، هنرمند جوان زنجانی، منتخب جشنواره جوانه رادیو جوان شد.
وی افزود: جشنواره «جوانه» رادیو جوان با محوریت موضوعی جوان و همچنین فرهنگ و کارآفرینی در دو بخش شنیداری و غیرشنیداری با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری در انتخاب شعار سال در دی‌ماه امسال برگزار شد و جوانان هنرمند از استان‌های مختلف کشور در آن شرکت کردند.
مسئول واحد موسیقی حوزه هنری استان زنجان ابراز کرد: در جشنواره جوانه رادیو جوان شرکت‌کنندگان از سراسر کشور حضور داشتند که از بین قطعات موسیقی دریافتی از کل کشور، حدود 25 قطعه انتخاب شد که قطعه «آینده» اثر محسن نوری نیز  جزو این 25 قطعه منتخب بود.
خدایی با اشاره به این‌که قطعه موسیقی «آینده»، به سبک پاپ تهیه شده است، اظهار کرد: اثرگذاری یک قطعه موسیقی در حوزه ملی، وابستگی چندانی به سبک آن نداشته و هر سبکی از موسیقی می‌تواند در جهت ایجاد غرور ملی اثرگذار باشد.
گفتنی است، مراسم اختتامیه جشنواره «جوانه» رادیو جوان اواخر دی‌ماه امسال در برج میلاد تهران برگزار شده و هنرمند برگزیده زنجانی نیز در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفت.

captcha