کد خبر: 2797264
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۹

۱۶ بهمن؛ آغاز جشنواره قرآنی کودک و نوجوان در ازنای لرستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جشنواره قرآنی کودک و نوجوان ۱۶ و ۱۷ بهمن‌ماه در سطح شهرستان ازنای لرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اعلام این خبر، گفت: جشنواره قرآنی کودک و نوجوان، پنج‌شنبه و جمعه، 16 و 17 بهمن‌ماه در سطح شهرستان ازنا برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همایش فوق با همکاری آموزش و پروش ازنا و به همت مؤسسه بقیةالله(عج) شهرستان برپا می‌شود، عنوان کرد: این همایش در بخش‌های حفظ، مفاهیم، نقاشی و خوشنویسی با مضامین قرآنی در گروه‌های سنی پیش‌دبستانی و پایه اول، پایه دوم و سوم، پایه چهارم تا ششم ابتدایی، دوره‌های اول و دو م متوسطه و فرهنگیان ویژه بانوان و آقایان برپا خواهد شد.

امیدیان عنوان کرد: رشته‌های حفظ و قرائت بانوان پنج‌شنبه، 16 بهمن‌ماه باهم به رقابت می‌پردازند، همچنین صبح و بعدازظهر جمعه، 17 بهمن‌ماه قرائت آقایان برگزار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان اظهار کرد: رشته مفاهیم، خوشنویسی و نقاشی، جمعه، 16 بهمن‌ماه از ساعت 8 تا 10 صبح و همان روز از ساعت 10 تا 12 بانوان در رشته‌های مفاهیم، نقاشی و خوشنیوسی باهم رقابت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون 500 نفر در این طح ثبت نام کرده‌اند، ادامه داد: نام‌نویسی از علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه ادامه دارد. همچنین طی مراسمی از 16 نفر از آقایان و پسران و 16 نفر از بانوان و دختران که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، تجلیل به عمل می‌آید.

امیدیان یادآور شد: رشته قرائت و حفظ در مؤسسه بقیةالله(عج) ازنا و سایر رشته‌ها در مسجد بقیةالله این شهرستان برگزار می‌شود.

captcha