به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، محسن رفیقدوست، عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان، در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران به مناسبت ایام مبارک دهه فجر اظهار کرد: 36 سال پیش در چنین دههای، اینبار خورشید از غرب تابید و شخصیتی به خانه خودش پای گذاشت که در نوع خود بینظیر بود. حضرت امام (ره) بعد از رحلت آیتالله بروجردی که زمان را برای حرکت خود مناسب دیدند، قیام کردند.
وی ادامه داد: استاد من مرحوم حبیبالله عسکرداولادی میفرمود حضرت امام(ره) سه هدف را برا خود تعیین نمود که شامل پیروزی انقلاب و تغییر حکومت ستمشاهی به حکومت اسلامی، دوم بیداری کشورهای اسلامی و سوم جهانی شدند انقلاب اسلامی بود و امام برای تحقق این اهداف مبنای حرکت خود را بر تودههای مردم قرار داد.
رفیقدوست افزود: حرکتهای موجود که خواهان اصلاحات بودند اما کاری به اصل رژیم نداشتند مورد تأیید امام(ره) نبود. امام(ره) با مردم صحبت کرد و مردم را به خود دعوت کرد و معتقد بود اگر توده مردم عوض نشوند خداوند برای آنها تغییر ایجاد نخواهد کرد. نتیجه حرکت حضرت امام(ره) عصبانیت طاغوت و کشتار بیرحمانه طلاب مدرسه فیضیه به دست چماقداران حکومت بود.
عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان تأکید کرد: آنها حرکت امام را تحمل نکرده و ایشان را دستگیر کردند تا اینکه قیام پانزده خرداد به وجود آمد و دستگاه شاهنشاهی به خیال خود این حرکت را سرکوب کرد اما در نهایت امام آزاد شد و باز فریاد زد شاهدوستی یعنی وطن فروشی و نهایتا مجبور به تبعید امام شدند.
وی اظهار کرد: امام که سه هدف مورد نظر خود را در دسترس میدید، از پای ننشست و در سال 47 آنچه میخواست 10 سال بعد در ایران به پا دارد را به عنوان درس برای طلاب حوزه علمیه نجف بیان کرد و این درسها به ایران رسید و برای جوانان تدریس میشد تا اینکه امام فرصت را مناسب دیدند و موتور انقلاب را به حرکت درآوردند.
رفیقدوست عنوان کرد: این حرکت حضرت امام(ره) ادامه داشت تا اینکه دیدند تحمل ایشان را ندارند و گفتند باید برخورد کنند و در 17 دی ماه در روزنامه اطلاعات مقالهای بر علیه امام نوشتند و خودشان انقلاب را سریعتر به حرکت درآوردند و همه ایران به خیابانها ریختند. نخستوزیران پشت سر هم عوض میشدند اما در مقابل حرکت مردم جز عقبنشینی چیزی نداشتند.
وی ادامه داد: مرحوم شهید بهشتی(ره) به پاریس رفت و هنگام برگشت افراد انقلابی را به منزل خود دعوت کرد و گفت این امامی که بنده ملاقات کردم ساعت پیروزی انقلاب را هم میداند اما ناصر میناچی که به پاریس رفت برای من تعریف کرد که من به امام گفتم که ما به بن بست رسیدیم و مردم هر روز کشته میشوند اما امام گفت شما به بن بست رسیدهاید.
رفیقدوست عنوان کرد: با رفتن شاه، امام به میهن آمدند اما آمریکاییها ژنرال هایزر را به ایران فرستادند که با یک کودتا کار را تمام کند و در خاطرات خود مینویسد شب، فرماندهان ارتش را دعوت کرده و دلداری میدادم اما صبح فراری میشدند و شهید بهشتی هم اعلام کرد ما ارتش را از خود میبینیم و ارتش به زودی به ما خواهد پیوست.
وی افزود: با آمدن امام به میهن، معنادارترین حرکت انقلابی در تاریخ به وقوع پیوست. در تاریخ انقلابهای متعددی رخ داده است اما امروز وقتی به دنیا نگاه میکنیم از انقلاب فرانسه، شوروی، مصر و الجزایر چه بر جای مانده است؟ چراکه آن سه پایه که حضرت امام(ره) برای انقلاب در نظر داشتند، در این انقلابها وجود نداشت.
عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان تأکید کرد: 36 سال از انقلاب ما گذشته است اما چند روز دیگر دنیا شاهد خروش مردم برای حمایت از انقلاب خواهد بود و مردم برای پاسداری از این انقلاب به خیابانها خواهند آمد.
وی افزود: امام از ابتدای حرکت خود، یک کلمه مقدس با عنوان وحدت کلمه را محور حرکت قرار دادند؛ بنابراین همه حول محور اسلام گرد هم آئیم. امام(ره) قطاری را برای حرکت به سوی مقصد مقدسی آماده کرده و همه را برای سوار شدن بر این قطار دعوت کردند. همه آمدند اما عده قلیلی آنگونه که امام میخواستند نبودند و اسلام را به خوبی نشناخته بودند.
عضو هیئت امنای بنیاد مستضعفان ادامه داد: این قطار حرکت کرد و آن اقلیتی که فکر میکردند میتوانند قطار را متوقف کنند، اول انقلاب پاسخ خود را از امام گرفتند که فرمودند: جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر.
وی تأکید کرد: اگر غربیها میخواستند بدانند که جایگاه این انقلاب در این سالها کجاست؟ باید به قیام خودجوش مردم در 9 دی نگاه میکردند. این ملت در تمام کشور، پای این انقلاب تا قیام امام زمان ایستادهاند و اگر هنوز کسانی هستند که حس میکنند باید از این قطار پیاده شوند زودتر اینکار را انجام دهند. ما پای این انقلاب ایستادهایم و تا آخرین قطه خونمان را برای بقای این انقلاب فدا خواهیم کرد.
رفیقدوست در پایان با اشاره به تحریمهای بینالمللی علیه ایران اظهار کرد: ما برای پیروزی در جنگ به جوانانمان اتکا کردیم و با ساخته دست خودمان در جنگ پیروز شدیم. پس ای عزیزان دولتمرد ما، به ملت اتکا کنید و بگذارید ملت لوازم مورد نیاز را در داخل تولید کند که در این صورت تحریمها هم بیاثر خواهد شد و در پایان میگویم که یک راه نجات وجو دارد و آن هم اطاعت مطلق از ولی فقیه است.