کد خبر: 2826915
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۷
فقیهی:

سفر معنوی حج، آشتی دوباره با خداست

گروه اجتماعی: رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور سفر معنوی حج را آشتی دوباره خدا دانست و گفت: این فرصت اندک می‌تواند بهترین زمان به دست آمده در تمامی عمر انسان باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان عصر روز گذشته، 19 بهمن در همایش دانشگاهیان عمره‌گزار استان که در دانشگاه اراک برگزار شد، با بیان این مطلب که دانشجویان باید تمامی کتب در اختیار را مطالعه کرده و با آمادگی به این سفر بزرگ مشرف شوند، اعلام کرد: اصلاح در رفتار و سکنات می‌تواند انسان را در این مسیر معنوی و روحانی کمک کند.

وی معرفت‌افزایی و بصیرت‌بخشی را از  دیگر عوامل داشتن سفری رضایت‌بخش عنوان کرد و گفت: دانشگاهیان بدانند همه چیز در ولایت و ولایت‌مداری تعریف می‌شود؛ چراکه اطاعت پذیری از ولی امر مسلمین انسان را از قرارگرفتن در مسیر انحراف صیانت کرده و انحطاط فکری و فکری به حداقل می رساند.

فقیهی در ادامه از دانشگاهیان حل مشکلات مالی، اختلافات خانوادگی و دوری از گناه را خواستار شد و افزود: عمره‌گزاران باید بدانند کجا می‌روند و چرا می‌روند؛ بنابراین آگاهی داشتن از این سفر می‌‌تواند در نحوه استفاده از این زمان محدود مثمرثمر باشد و زمینه تحول روحی و معنوی را فراهم آورد.

وی در بخش دیگر از سخنان خویش به آیه 54 از سوره مبارکه «انعام» که می‌فرماید؛ «..سَلاَمٌ عَلَیْکُمْ کَتَبَ رَبُّکُمْ عَلَى نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَن عَمِلَ مِنکُمْ سُوءًا بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِن بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ؛بگو درود بر شما پروردگارتان رحمت را بر خود مقرر کرده که هر کس از شما به نادانى کار بدى کند و آنگاه به توبه و صلاح آید پس وى آمرزنده مهربان است» استناد کرد و گفت: توبه و انابه به درگاه حضرت باریتعالی شما را از وارد شدن به جریانات انحرافی فکری و اعتقادی کمک می‌کند.

فقیهی، عمره را رحمت واسعه الهی دانست و گفت: این دعوت شامل حال همگان نخواهد شد و خداوند برای حضور در این دو شهر روحانی و ملکوتی تنها شماری از بندگان خویش را دعوت می‌کند.

وی محرم شدن در مسجد شجره را محرم شدن با ذات اقدس احدیت عنوان کرد و افزود: بندگان در این مکان مقدس با پروردگار خویش محرم شده و سعی دارند با حاصل شدن این محرمیت از گناه و تباهی دور باشند.

فقیهی در ادامه سخنان خویش سفر معنوی حج را آشتی دوباره خدا دانست و گفت: این فرصت اندک می‌تواند بهترین زمان به دست آمده در تمامی عمر انسان باشد؛ لذا به دانشجویان متأهل و مجرد توصیه می‌شود دست از اعمالی که این سفر را با ناکامی مواجه می‌سازد دوری کنند.

وی همچنین اشاره کرد: سفر پرفیض، آسان، ارزان و کیفی از اهداف و سیاست‌های عمره دانشگاهیان برای اعزام استادان و دانشجویان عمره گزار است؛ بنابراین دانشجویان با مطالبه وام درخواستی می‌توانند از تسهیلات این اعزام برخوردار شوند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کشور، افزود: آثار و برکات ماندگار این سفر همچنان تا سالیان سال خود را در زندگی انسان نشان می دهد؛ لذا بسیار لازم و پسندیده است دانشجویان خود را برای استفاده از برکات این سفر آماده کنند.

وی با تأکید بر مراقبت از افراط و تفریط توسط عمره‌گزاران، گفت: افراط و تفریط محصول دو امر تحریف قرآن و دین و دومی شیطنت استکبار است؛ چنانچه امروز به ساحت مقدس پیامبر(ص) مورد هتک حرمت یک عده انسان‌های آلت دست صهیونیست‌ها قرار می‌گیرد و جوامعی که ادعای حقوق بشر دارند واکنشی نشان نمی‌دهند.

این مقام مسئول در پایان، دانشگاهیان را به خودسازی روحی و معنوی توصیه کرد و گفت: امید است دانشجویان از برکات و آثار این سفر عظیم برخوردار شوند و پس از بازگشت نیز از تحولی بزرگ در راستای خودسازی و خودشناسی برخوردار شوند.

captcha