کد خبر: 2828079
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

نبود بانک اطلاعاتی مجزا ویژه بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد؛ عامل کندی روند توسعه این امکان

گروه اجتماعی: فرماندار دنا نبود بانک اطلاعاتی مجزا ویژه بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد را عامل اصلی کند شدن روند توسعه این امکان مقدس برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌ تاج‌امیری، فرماندارشهرستان دنا امروز، 20 بهمن در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد نبود بانک اطلاعاتی مجزا ویژه بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد را عامل اصلی کند شدن روند توسعه آنها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه توسعه بقاع متبرکه و تقویت بار معنوی افراد جامعه مهمترین عامل برای جلوگیری از ناملایمات و ناهنجاری‌های اخلاقی است، بیان کرد: باید از ظرفیت خیران و واقفان برای رفع مشکلات، خدمات بهتر در زمینه توسعه عمرانی و فرهنگی مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه  بهره برد.
بنابر این گزارش، همچنین، حجت‌الاسلام سیدنورالله جنتی‌پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد احیا توسعه موقوفه‌ها، توسعه حوزه‌های مراکز فرهنگی، مراکز سرپرستی از ایتام را از اولویت‌های خود در اوقاف اعلام کرد.
وی با اشاره به گستره نهایی وقف، یادآور شد: در این خصوص لازم است در بحث توزیع اعتبارات به بقاع متبرکه استان توجه خاص شود.

captcha