کد خبر: 2857397
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

برنامه‌ریزی مراکز آموزش عالی برای برپایی اردوهای راهیان نور دانشجویی

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه ایلام در اولین جلسه ستاد برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویان مراکز آموزش عالی این استان، گفت: باید به طور مشترک برای بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس به منظور تثبیت آن دوران ارزشمند در ذهن دانشجویان برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه ایلام یکشنبه، 26 بهمن‌ماه در اولین جلسه ستاد برگزاری اردوهای راهیان نور دانشجویان مراکز آموزش عالی استان ایلام که با حضور رؤسا، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مسئول بسیج دانشجویی این استان برگزار شد، اظهار کرد: مراکز آموزش عالی استان با هماهنگی بیشتر فعالیت‌های علمی، آموزشی و فرهنگی دانشجویان را پیگیری کنند تا از امکانات و ظرفیت‌ها برای دانشجویان به نحو احسن استفاده شود.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس استان ما هر آنچه که داشت در طبق اخلاص نهاد و رزمندگان عزیزمان با دل و جان از این سرزمین دفاع کردند، حال وظیفه ماست که مناطق جنگی ایلام را که محل رشادت‌های غیورمردان است به دانشجویان معرفی کنیم و مناطق مرزی را به این عزیزان بشناسانیم.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه یکی از وظایف مهم ما معرفی استان ایلام در دوران دفاع مقدس است، افزود: مراکز آموزش عالی استان باید با تشکیل اردوهای راهیان نور برای بازدید از این مناطق به طور مشترک به منظور تثبیت آن دوران ارزشمند در ذهن دانشجویان برنامه‌ریزی کنند.
یادآور می‌شود، اعلام فراخوان برای ثبت نام دانشجویان علاقه‌مند به حضور در اردوهای راهیان نور، تعیین مدت زمان اردو در 2 روز، اولویت به بازدید از مناطق جنگی استان ایلام، فراهم‌سازی امکانات لازم توسط بسیج، سپاه و مراکز آموزش عالی برای رفاه دانشجویان، تهیه تقویم بازدید از مناطق جنگی از جمله پیشنهادات و مصوبات این جلسه بود.

captcha