کد خبر: 2889288
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸

گالری «ایده» میزبان آثار دینی می‌شود

گروه هنر: گالری ایده از ۸ اسفندماه میزبان آثار مولود عظیم‌پور خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، چهارمین نمایشگاه انفرادی مولود عظیم‌پور عصر روز جمعه، 8 اسفندماه در گالری ایده برپا خواهد شد.

این هنرمند نقاش و گرافیست که همواره در آثارش نگاهی انتزاعی در جریان است، در آثار جدید خود از نمایی دور به موضوع زمین و رویدادهای آن نگاه کرده است. عظیم‌پور که همواره در آثارش نگاهی انسانی جریان دارد، تلاش کرده است در قالب آثار هنری مخاطبانش را با جریان حسی خود نسبت به وقایعی همچون جنگ، خشونت، محیط زیست و ... درگیر کند. در این آثار همچنین به نقش ایمان در سعادت انسان امروزی هم توجه شده است.

این هنرمند که علاوه بر برپایی چهار نمایشگاه انفرادی در همدان و تهران در بیش از 10 نمایشگاه گروهی در سایر شهرستان‌ها شرکت داشته و جوایز مختلفی نیز کسب کرده است از روز جمعه آثار متأخر خود را در گالری ایده به نمایش درخواهد آورد.

این نمایشگاه از ساعت 16 روز 8 اسفندماه افتتاح می‌شود و تا 14 اسفندماه در گالری ایده واقع در کریم‌خان زند، خیابان خردمند شمالی، کوچه هجدهم، شماره 26 میزبان علاقه‌مندان به هنر خواهد بود.

captcha