کد خبر: 2891614
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
پورمعین:

محوریت فعالیت کمیته آموزشی جمعیت قرآنی استان تهران مشخص شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس جمعیت قرآنی استان تهران گفت: در سی‌ونهمین جلسه شورای مرکزی این جمعیت محوریت فعالیت کمیته آموزشی این جمعیت مشخص شد.

محمدرضا پورمعین، رئیس جمعیت قرآنی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: سی و نهمین جلسه شورای مرکزی این جمعیت  با حضور اکثریت اعضای این شورای، صبح امروز، پنجم اسفندماه در دفتر مرکزی این جمعیت برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه در مورد موضوع آموزش بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد در چهار محور فعالیت‌های آموزشی جمعیت به کار خود ادامه دهد.

پورمعین با اشاره به این چهار محور اضافه کرد: محور اول بحث برپایی جلسه مرکزی برای تمامی اعضای جمعیت در دو بخش بانوان و آقایان در تهران، محور دوم بحث آموزش‌های ارتقا و تخصصی ویژه افراد مستعد به صورت ماهیانه، محور سوم حمایت و تقویت و شناسایی جلسات قرآنی تهران در ضمن اعضا و همچنین بحث آموزش‌های عمومی از جمله زبان‌های خارجی و برپایی کلا‌س‌های فرهنگی ـ هنری و عملی و تحصیلی و یژه اعضا و خانواده‌های آنان نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس جمعیت قرآنی استان بیان کرد: همچنین در این نشست محمد مهدی بحرالعلوم، یوسف افراش و محمد بادپا و الهام منگلی اعضای کمیته آموزش قرآن را تشکیل دادند با طرح مکتوب و آماده جهت تصویب فعالیت‌های آموزشی در جلسه چهلم در اختیار شورای مرکزی قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: در این جلسه نیز از اعلام آخرین مهلت برای صدور کارت عضویت اعضای فعال تا پایان سال و همچنین ارائه خدمات درمانی و رفاهی به اعضای فعال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

پورمعین افزود: به این منظور جمعیت قرآنی استان تهران از سال 1394 با انجام خدمات درمانی و رفاهی در خدمت اعضای فعال خواهد بود.

captcha