کد خبر: 2896052
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷

باور متقابل، لازمه اصلی ازدواج است/ ازدواج پس از توحید؛ بنیاد برتر نزد خداوند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام شفیعی با بیان اینکه پس از توحید و یکتاپرستی، هیچ بنیادی نزد خداوند برتر از بنیاد خانواده نیست، گفت: باور و قبول متقابل، لازمه اصلی ازدواج است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در مراسم ازدواج دانشجویی که روز گذشته، 5 اسفند در یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در کلمات امام صادق(ع) نقل شده که پس از توحید و یکتاپرستی، هیچ بنیادی نزد خداوند برتر از بنیاد خانواده نیست.

وی ادامه داد: فرزندان ما نیاز به عزم ملی دارند تا با تسهیل مسائل و شرایط ازدواج، بتوانند گام جلو بگذارند و با شرایط آسان تری ازدواج کنند.

شفیعی بیان کرد: تفاهم، باور و قبول متقابل، لازمه اصلی ازدواج است و جوانان ما پیش از حل مسائل مالی، باید این موارد را در زندگی خود مدنظر داشته باشند که بدون آنها یک بنیاد با محبت شکل نمی‌گیرد و اگر وجود داشته باشند، خداوند متعال دیگر لوازم و نیازها را فراهم خواهد کرد.

captcha